340 bin lira ceza yiyen Özlem Öz ve Tayyar Öz ne iş yapıyor?

340 bin lira ceza yiyen Özlem Öz ve Tayyar Öz ne iş yapıyor?
Kara para aklama suçuyla tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin ardından gözler lüks yaşantısıyla dikkat çeken fenomen isimlere çevrildi.

İkinci Dilan Polat olarak adlandırılan fenomen Özlem Öz ve eşi Tayyar Öz ‘ün geçim kaynağı hakkında da çeşitli iddialar ortaya atıldı.

Avukat Feyza Altun, sosyal medya hesabından Öz çiftine ilişkin paylaşımlar yaparak çeşitli noktalara dikkat çekti.

jj.jpg

Feyza Altun, "Bu ikisine de bakmamız gerek arkadaşlar" diyerek “Bu Tayyargiller sürekli sağlık beyanında bulunuyor. Adam ortopedistmiş ama gece gündüz krem ve içinde bal olan bir ürünü 1 yaş altında çocuklara öneriyor. Daha önce sağlık beyanından 340 bin TL ceza yemişler" iddiasında bulundu.

Altun, çiftin videosunu paylaşarak, "Bu Tayyargiller size tanıdık geliyor mu? Dandik kremler ve bebekler için macun satarak havuzlu villalarda yaşıyor, Range'lere biniyorlar..." diye yazdı.

Son olarak Altun dün akşam Öz çiftinin böcekli tarhanalar ve son kullanma tarihi geçmiş ürünler sattığını iddia etti. Altun, çiftin üretim yerlerine ilişkin fotoğraflar paylaştı.

hhh.jpg

Özlem Öz sosyal medyada kombin, çocuk sağlığına ilişkin videolar paylaşıyor. Tayyar Öz’ün kliniği bulunuyor, çift aynı zamanda bebek maması, ek gıda üretiyor, cilt kremleri satışı gerçekleştiriyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar