30 Kasım MasterChef eleme adayı kim oldu? MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

30 Kasım MasterChef eleme adayı kim oldu? MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?
MasterChef'te şampiyonun belli olmasına kısa bir zaman kala eleme adayı merak ediliyor. Haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununda takımlar yaratıcılık turunda mücadele etti. Peki 30 Kasım MasterChef eleme adayı kim oldu?

MasterChef'te eleme adayı kim oldu? İşte eleme adayı ve dokunulmazlığı kazanan isim...

MasterChef All Star'da 30 Kasım'da gerçekleşen bölümde heyecan doruktaydı. Kırmızı takımın dokunulmazlık oyununu kaybetmesiyle birlikte haftanın üçüncü eleme adayı belirlendi. Bireysel dokunulmazlığı kazanan ismin ise Kıvanç olduğu açıklandı.

Gecenin ilk aşamasında kırmızı takım, dokunulmazlık oyununu kaybetmesi üzerine eleme adayı belirleme sürecine girişti. Kırmızı takımda ismi en çok çıkan yarışmacı Eren oldu. Bu sonuçla birlikte, bu haftanın eleme adayları Dilara, Tolga ve Eren olarak belirlendi.

Dokunulmazlık oyununu kazanan takım ise Danilo, Somer ve Mehmet Şef'in değerlendirmeleri sonucunda mavi takım oldu.

Bireysel dokunulmazlık için yarışan kırmızı takım yarışmacıları arasında yapılan elemelerde Barbaros, ilk turda en başarısız tabağı yaparak üzücü bir durumla karşılaştı. İkinci turda ise Esra en başarısız tabağı yaparak yarışa veda etti. Üçüncü turda ise finale kalan Kıvanç ve Cemre arasında yapılan yarışmada en iyi tabağı yaparak bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Kıvanç oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar