30 günde 5 şube açtığını söyleyen 24 yaşındaki Aymira Koçaklı'dan MASAK'a olay sözler

30 günde 5 şube açtığını söyleyen 24 yaşındaki Aymira Koçaklı'dan MASAK'a olay sözler
Dilan Polat ve Engin Polat çifti ile ailesinin tutuklanmasının ardından gündemde yer alan güzellik merkezi sahiplerine bir yenisi eklendi. 30 günde 5 şube açtığını söyleyen 24 yaşındaki Aymira Koçaklı, MASAK'a böyle seslendi.

Haklarında kara para aklama suçlaması bulunan Dilan Polat ve Engin Polat çifti ile ailesi yapılan operasyonlar sonrası önce gözaltına alınmış, ardından ise tutuklanmıştı. Ailenin sahip olduğu lüks arabalar ve mallar ise devlete teslim edilmişti. Olay sonrası güzellik merkezi sahipleri sosyal medyada sık sık gündeme gelirken, bu isimlere bir yenisi eklendi.

30 GÜNDE 5 ŞUBE AÇMIŞTI! MASAK'A BÖYLE SESLENDİ

30 günde 5 şube açtığını söyleyen ve 24 yaşında olduğu bilinen Aymira Koçaklı, çektiği bir videoyu paylaşarak MASAK'a seslendi.

Videoda "İncelensin arkadaşlar, Aymira Koçaklı araştırılsın. Araştırılsın ki ne kadar temiz bir ticaret yaptığını tüm Türkiye görsün." ifadelerini kullanan Koçaklı, konuşmasına şöyle devam etti:

"Sevgili dostlar, MASAK ve vergi dairesine sesleniyorum buradan. Araştırmanızı rica ediyorum. Biliyorum ki internet üzerinden yedi ceddime kadar ulaşıp ne kadar temiz bir ticaret yaptığımı gördünüz bile."

"İNCELENMEK İSTİYORUM"

30 milyona şube vermediğini söyleyen Koçaklı, ortalama olarak 3 ve 3 buçuk milyona şube teslimi yaptığını açıkladı. "İlk defa bir güzellik merkezi sahibinden bunları duyuyorsunuz, incelenmek istiyorum" diyen Koçaklı, "Öyle şeylerle işim olmaz." dedi.

aymira1.png

Koçaklı videonun devamında ise "Cihazını koyuyoruz, inşaatını yapıyoruz, dekorasyonunu yapıyoruz, malzemesini koyuyoruz, eğitimini veriyoruz, personel desteği sağlıyoruz, tabelasına kadar asıyoruz ve bundan sonraki süreçte personelin eğitiminin devamlılığını, personel desteğini, malzeme stoğunun desteğini biz sağlıyoruz. Yani anlayacağınız bu işi yapabilecek olan insanlar belli bir miktarda para ödüyorlar ve biz onlara bu yolda tam destek bir şekilde devam ediyoruz." şeklinde konuştu.

"VİLLAM YOK, VİLLAMIN ÖNÜNDE BEKLEYEN KORUMALARIM YOK"

"Benim villam yok, veya villamın önünde bekleyen korumalarım yok" ifadelerini kullanan Koçaklı, "Yanımda emanetle gezen adamlar yok" diyerek ekledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar