Yarın toplu taşıma ücretsiz mi?

Yarın toplu taşıma ücretsiz mi?
30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla metro, metrobüs, Marmaray, İETT, vapurlar ücretsiz mi? Soruları vatandaşın gündeminde. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yılı için heyecanlı bekleyiş sürerken yarın, tüm toplu taşıma araçlarının ücretsiz olduğu açıkladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yılı dolayısıyla toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı merak konusu. 30 Ağustos Zafer Bayramı da dahil olmak üzere resmi tatil ve dini bayramlarda toplu ulaşım araçları İstanbul''da ücretsiz olarak hizmet veriyor. Bu kapsamda 30 Ağustos Zafer Bayramı''nın denk geldiği Salı gününde de toplu taşıma araçlarının bedava olarak hizmet vermesi beklenmektedir.

GEÇTİĞİMİZ YIL YAPILAN AÇIKLAMA

"Değerli Yolcularımız, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Metrobüs hatlarımız hafta içi sefer tarifesine göre, otobüs hatlarımız ise Cumartesi sefer tarifesine göre hizmet verecektir. Sefer saatlerine www.iett.istanbul adresinden ve Mobiett uygulamamızdan erişebilirsiniz. Not: İBB Meclisi Kararı’na göre 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü 00.00-24.00 saatleri arasında Metrobüs ve tüm İETT araçlarında İstanbulkart’ınızla ücretsiz seyahat edebilirsiniz. Havalimanı hatları ve Adalar elektrikli hatlarında ücretsiz uygulaması geçerli değildir"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar