3 milletvekilinin AKP'ye geçeceği iddialarına yanıt: "Korku dağları aştı! Pinokyoluk yapmasınlar"

3 milletvekilinin AKP'ye geçeceği iddialarına yanıt: "Korku dağları aştı! Pinokyoluk yapmasınlar"
İktidar yanlısı gazeteci Taha Hüseyin Karagöz, Gelecek Partisi'nden 3 milletvekilinin AKP'ye geçme aşamasında olduğunu iddia etmişti. Söz konusu açıklamalara Gelecek Partisi Kurucular Kurulu ve Parti Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Özdağ yanıt verdi.

14 Mayıs seçimlerine CHP listelerinden katılan Gelecek Partisi, Meclis'e 10 milletvekili göndermişti.

İktidara yakınlığıyla bilinen gazeteci Taha Hüseyin Karagöz, sabah saatlerinde yaptığı bir paylaşım ile siyaset gündemini hareketlendirdi. Karagöz, "Gelecek Partisi'nden 3 milletvekili AK Parti'ye geçme kararı aldı" ifadelerini kullanırken, bu vekillerin kimler olduğunu açıklamamıştı.

Sosyal medyada başlayan hararetli tartışmalar ve eleştirilerin ardından Gelecek Partisi, söz konusu iddiaları sert bir dille yalanladı. Gelecek Partisi Kurucular Kurulu ve Parti Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Özdağ, iddiaları yalanlarken iktidara seslendi ve "Pinokyoluk yapmasınlar. Yalan söyleyeceklerine ülke sorunlarına odaklansınlar. Ülkenin sorunlarını nasıl çözeceklerine odaklansınlar. Varsa yoksa CHP, Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi, Saadet Partisi konuları. İşlerine baksınlar.” ifadelerini kullandı.

KORKU DAĞLARI AŞTI

Cumhuriyet'e konuşan Özdağ, partiye yönelik bu tarz hamlelerin gerekçelerini açıklarken “İktidar zihniyetinin kodlarını en iyi bizler biliyoruz. Ve elbette korku dağları aştı” ifadelerini kullandı. Özdağ açıklamasının devamında “Korkunun ecele faydası var mı? Yok! Elli çeşit yalan ve provokasyonla girdiğiniz bu yol çıkmaz sokak. 1 Ekim’de TBMM’de Grubumuzu ve Grup toplantımızı izlemeye davet ediyoruz. Bizler satmayan ve satın alınamayan kişileriz" dedi.

Özdağ konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı partili arkadaşlarının da beğendiğini belirterek istifa gibi bir durumun olmadığına değindi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar