3 Kasım'da İkizler burcunu neler bekliyor? 3 ve 5 Kasım 2023 İkizler burcu haftalık yorumu

3 Kasım'da İkizler burcunu neler bekliyor? 3 ve 5 Kasım 2023 İkizler burcu haftalık yorumu
Astrolojiseverler tarafından 3 ve 5 Kasım arası burç yorumları merak ediliyor. Bu hafta 3 Kasım'da gökyüzünde Ay Yengeç burcunda ilerlerken daha anaç ve samimi bir modda olacağız. İşte 3-5 Kasım İkizler burcu haftalık burç yorumu...

3 ve 5 Kasım arası İkizler burcu yorumu sık sık İkizler burçları tarafından sorgulanıyor. Bu hafta Cuma günü Ay Yengeç burcunda ilerleyecek. Daha sevgi dolu olabilir ve aile konularıyla ilgilenebiliriz. Peki 3-5 Kasım arasında İkizler burçlarını neler bekliyor olacak?

3 VE 5 KASIM İKİZLER BURCU HAFTALIK YORUMU

Öncelikle bu hafta iyi açıları olmayan Venüs size bir hafta boyu aşk konularında sıkıntılar yaşatmış olabilir. Herhangi bir konuda çok sinirlenmemeye dikkat etmelisiniz. Ayrıca arabulucu olmalı uzlaşmaya dikkat etmelisiniz. Aşk hayatınızda cinsel çekiciliğinizin arttığı bir dönem olabilir.

İş hayatınızda ise satış ve komisyonculuk sektöründe çalışıyorsanız bazı sıkıntılar yaşamanız mümkün olabilir. Çünkü birkaç gün Merkür karşıt konumda olacak. Bu sebeple risk almaya gerek yok.

Kasım ayı sonuna kadar bazı harcamalarınızı kontrol etmelisiniz. Enerjiniz, büyüleyici çekiciliğinizin yeni bir profesyonel kapı açabilir.

Sağlık konularında da oldukça dikkat etmeniz gereken bir dönem olabilir. Özellikle dikkatinizi dağıtacak şeyler konusunda dikkatli olmasınız.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar