3 Kasım'da Boğa burcunu neler bekliyor? 3 ve 5 Kasım 2023 Boğa burcu haftalık yorumu

3 Kasım'da Boğa burcunu neler bekliyor? 3 ve 5 Kasım 2023 Boğa burcu haftalık yorumu
Astrolojiseverler tarafından 3 ve 5 Kasım arası burç yorumları merak ediliyor. Bu hafta 3 Kasım'da gökyüzünde Ay Yengeç burcunda ilerlerken daha anaç ve samimi bir modda olacağız. İşte 3-5 Kasım Boğa burcu haftalık burç yorumu...

3 ve 5 Kasım arası Boğa burcu yorumu sık sık Boğa burçları tarafından sorgulanıyor. Bu hafta Cuma günü Ay Yengeç burcunda ilerleyecek. Daha sevgi dolu olabilir ve aile konularıyla ilgilenebiliriz. Peki 3-5 Kasım arasında Boğa burçlarını neler bekliyor olacak?

3 VE 5 KASIM KOÇ BURCU HAFTALIK YORUMU

Öncelikle bu hafta zihninizi çok fazla endişeyle doldurmamaya çalışın. Çünkü son zamanlardaki gezegensel karşıtlıklar aşk konularını tamamen gözden geçirmenize yol açmış olabilir.

Venüs oldukça güzel bir açıda olacağından, ilişkinizde anlaşmazlıklar yaşasanız dahi çok büyük bir sorun yaşanmayabilir. Anlaşmazlıklar olsa bile, temelde büyük bir tutku var diyebiliriz.

İş konusunda ise bir süredir yaptığınız işte değişiklikler bekleniyor olabilir. Bir seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz. Hiçbir şeyi şansa bırakmamalısınız. Ayrıca çevrenize karşı sakin davranmaya da dikkat edin.

Kilo konusunda bazı sorunlar yaşıyor olabilirsiniz. Huzur bulmak için son dönemde yaşadığınız gerginliği üzerinizden atmalısınız.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar