3 dilim kaşar, 4 dilim salam! Kapalıçarşı'daki sandviçin fiyatı el yakıyor

3 dilim kaşar, 4 dilim salam! Kapalıçarşı'daki sandviçin fiyatı el yakıyor

Restoran fiyatlarına ilişkin tartışmalar hala devam ederken, Kapalıçarşı'nın ünlü dükkanlarından birinde satılan ve kapısında uzun kuyruklar oluşturan bir sandviçin fiyatı ve içeriği sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Ekonomik krizin hızla derinleşmesiyle birlikte, fırsatçılar bu durumu kendi lehlerine kullanmaya başladı. Son zamanlarda her şeye gelen zamlar vatandaşın sırtını bükerken, İstanbul'un Kapalıçarşı'sında 400 liraya satılan sandviç fiyatı dudak uçuklatıyor.

640xauto-001.webp

SANDVİÇİN İÇİNDEKİLER DİKKAT ÇEKTİ

Önünde metrelerce kuyruk olan Kapalı Çarşı’daki Tuşba Meze Evi’nde 400 TL’lik bir sandviçin içindeki malzemeler ise şunlar:

Az kaşar peynir

Zeytin ezmesi

4 dilim dana antrikot salam

4 dilim karabiberli füme et

Domates

8ii.jpg

"440 LİRAYI YESEM DAHA ÇOK DOYARIM"

Bazı sosyal medyacılar fiyatların bu kadar kabarık olmasından şikayetçi olurken, bazı sosyal medya kullanıcıları ise sandviçin bu kadar pahalı olmasına hak verdi.

İşte sosyal medyadan yapılan yorumlar şu şekilde

6t5.jpg

440 lirayı yesem daha çok doyarım.

Pahalı ucuz ilişkisini kaybettim artık

Videoyu izlerken inanılmaz irkilidim... Türkiye’ye ne olmuş arkadaş!!! Altı üstü sandviç yuhhh ya

Bu fiyatların tadı iyice kaçtı.

io.jpg

Bir sosyal medya kullanıcısı da esnafın kira giderlerinin yüksek olduğundan fiyatların bu kadar pahalı olduğunu iddia etti.

uuu.jpg

Bu abiyi çocukluğumdan beri tanırım kapalı çarşı esnafıdır 5 metre kare dükkanında senelerdir sadece saat 13-14’e kadar sandviç satar sonra tası tarağı toplar gider. Tahminimce kirası aylık 100 bin falandır bence haklı bu fiyata satmakta, kullandığı ürünler birinci sınıf ayrıca.

5rr5.jpg

jhju.jpg

jnj.jpg