Survivor'da birleşme partisi heyecanı yaşandı...

Survivor'da birleşme partisi heyecanı yaşandı...
Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor 2022'de birleşme partisi heyecanı yaşandı. Survivor izleyicileri, birleşme partisinde ünlü şarkıcı Edis'in şarkılarını dinledi. Öte yandan gecenin en önemli olayı ise şarkı yarışması idi. Peki, Survivor'da şarkı yarışmasını kim kazandı?

Survivor 2022 tüm hızıyla devam ediyor. Finale adım adım yaklaşılan yarışmada birleşme partisi geride kaldı. Dün akşamki bölümde futbol maçı heyecanı varken, bu akşam ise izleyenler şarkı yarışması ile keyifli anlar yaşadı. Pek çok kişi de yarışmanın sonunda kimin kazandığını merak ediyor. İşte, Survivor birleşme partisinde yaşananlar...

BİRLEŞME PARTİSİ GERİDE KALDI

Survivor 2022 All Star''da birleşme partisi heyecanı sona erdi. Birleşme partisinde unutulmaz anlar yaşandı. İlk olarak Edis konseri ile eğlenen yarışmacılar ardından dop dolu bir sofrada karınlarını doyurdu.

Birleşme partisinde izleyiciler, Edis konseri ile müziğe doydu. Ardından da yarışmacılar geleneksel şarkı yarışmasını gerçekleştirdi.

ŞARKI YARIŞMASINI KİM KAZANDI?

Survivor All Star''da birleşme partisinin heyecanı yaşanırken en çok merak edilen ise hiç kuşkusuz şarkı yarışmasının sonucu oldu.

İki tarafın yarışmacıları Survivor''ın geleneksel yarışması şarkı karşılaşmasında mücadele etti. En yüksek puanı Gizem Meriç aldı ve bu senenin şampiyonu oldu.

Öte yandan birleşme partisindeki şarkı yarışması eğlenceli anlara da sahne oldu. İkiz kardeşler Sema ile Seda''nın aynı şarkıyı seçmesi dikkatlerden kaçmadı.

 
ACUN ILICALI MERAK EDİLENLERİ AÇIKLADI
 
Acun Ilıcalı 25 Mart Cuma günü gerçekleşen konseyin ardından birleşme partisi hakkında merak edilenleri şu sözlerle açıklamıştı:
 
"Bugün bir aday çıkıyor, yarın bir aday daha çıkıyor, ondan sonra Birleşme Partisi''ne giriyorsunuz. Birleşme haftası pazar günü (27 Mart) itibarıyla başlıyor. Pazar günü Survivor''ın birleşme görüntülerini seyircilerimiz görebilir. Üçüncü dokunulmazlık birleşmeden sonra olarak salı günü yayında olacak. Önce Birleşme Partisi''ni yaşayacaksınız, sonra dokunulmazlığa çıkacaksınız. Seyircilerimiz de salı akşamı itibarıyla oy kullanacak. Çarşamba itibarıyla yeni oylarla bir eleme olacak"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar