27 Mart Survivor dokunulmazlığı kim aldı? Hangi yarışmacı eleme adayı oldu?

27 Mart Survivor dokunulmazlığı kim aldı? Hangi yarışmacı eleme adayı oldu?
Ünlüler takımı ile Gönüllüler takımı arasındaki kıran kıran mücadelede heyecan durulmuyor. Büyük finale geri sayım başlamışken en çok merak edilen konulardan biri de Birlşeme Partisi ve Survivor'da bu hafta kim elendi sorusu olmuştu. Dominik Cumhuriyeti'nde Birleşme partisi öncesi birinci ve ikinci dokunulmazlık adayı belirlendi.
Survivor 2022''de ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takım Gönüllüler takımı olmuştu. Survivor All Star''da 26 Mart''ta oynanan ikinci dokunulmazlık oyunu da Ünlüler Takımı kazandı. Survivor üçüncü dokunulmazlık oyunu 30 Mart Çarşamba günü oynanacak.
 
SURVİVOR''DA KİM ELENDİ?
 
Survivor All Star''da ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımından ikinci eleme adayı Hikmet oldu. 25 Mart günü oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımının ilk eleme adayı Evrim olmuştu. Survivor''da elenen isim Birleşme partisinden sonra çarşamba günü gerçekleşecek üçüncü dokunulmazlık oyunundan sonra belli olacak.
 
SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ BU AKŞAM!
 
Acun Ilıcalı 25 Mart Cuma günü gerçekleşen konseyin ardından Birleşme Partisi hakkında merak edilenleri açıkladı:
 
"Bugün bir aday çıkıyor, yarın bir aday daha çıkıyor, ondan sonra Birleşme Partisi''ne giriyorsunuz. Birleşme haftası pazar günü (27 Mart) itibarıyla başlıyor. Pazar günü Survivor''ın birleşme görüntülerini seyircilerimiz görebilir. Üçüncü dokunulmazlık birleşmeden sonra olarak salı günü yayında olacak. Önce Birleşme Partisi''ni yaşayacaksınız, sonra dokunulmazlığa çıkacaksınız. Seyircilerimiz de salı akşamı itibarıyla oy kullanacak. Çarşamba itibarıyla yeni oylarla bir eleme olacak"
 
Survivor 2022 All Star''da Birleşme haftası bu akşam itibarıyla başlıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar