25 Nisan Survivor eleme adayı kim oldu?

25 Nisan Survivor eleme adayı kim oldu?
Survivor All Star 2022 yeni bölümüyle ekranlara geldi. 25 Nisan Pazartesi akşamı yarışmada oynanan son dokunulmazlık oyunu nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Kıran kırana geçen oyunu kazanan takım belli oldu.
Survivor''da ünlüler ve gönüllüler takımı hem dokunulmazlık hem de ödül oyunu için ter döktü. Peki, 25 Nisan 2022 Survivor dokunulmazlık ve ödül oyununu kim kazandı, Survivor''da eleme adayı kim oldu?
 
SURVIVOR''DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?
 
Survivor All Star''da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Sevilen yarışma Survivor''da haftanın dördüncü dokunulmazlığı oynandı. Nefes kesen mücadele sonrasında kazanan takım gönüllüler takımı oldu. Dokunulmazlığı ve büyük ödülü kazanan gönüllüler takımı büyük bir sevinç yaşadı. Haftanın son dokunulmazlığını kaybeden ünlüler yani kırmızı takım ise konseyde aralarından bir ismi yazmak zorunda kaldı.
 

 
SURVIVOR''DA DÖRDÜNCÜ ELEME ADAYI BELLİ OLDU
 
Survivor''da dördüncü dokunulmazlık mücadelesi nefesleri kesti. Oyunu kaybeden ünlüler takımı aralarından bir kişiyi eleme adayı olarak seçmek zorunda kaldı. Survivor''da bu haftanın ilk eleme adayı ünlüler takımından Gökhan Keser olmuştu. İkinci eleme adayı Evrim olmuştu.
 

 
Yarışmada üçüncü eleme adayı Barış oldu. Dördüncü eleme adayı da pazartesi akşamı kırmızı takımdan Ayşe oldu. Survivor''da eleme heyecanı salı akşamı gerçekleşecek.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar