Survivor'da Nagihan ve Barış birbirine girdi...

Survivor'da Nagihan ve Barış birbirine girdi...
Survivor 2022 All Star'da gönüllüler ile ünlüler dün akşam dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadele sonunda kazanan takım belli oldu. Oyun sırasında Barış ile Nagihan gergin dakikalar yaşadı. İki yarışmacı da burun buruna geldi.
Survivor 2022 All Star yeni bölümüyle ekranlara geldi. İlgiyle izlenen yarışma Survivor''da gönüllüler takımı ile ünlüler takımı dün akşam dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Dokunulmazlığın kadınlar mücadelesini gönüllüler kazanırken erkekler yarışını da 8-7 gönüllüler aldı. Böylelikle üçüncü dokunulmazlık mavi takımın oldu. Dokunulmazlık oyununu kazanan takım pide yeme şansı elde etti.
 
BARIŞ-NAGİHAN ARASINDA GERGİNLİK!
 
Oyun sırasında Barış ile Nagihan gergin dakikalar yaşadı. İki yarışmacı da burun buruna geldi. Barış, oyun ardından değerlendirmelerde bulunarak ''''Seremoniden başlayan değişik hava vardı. O bence biraz yansıdı. Bu negatif havanın bir parçası olduğum için özür diliyorum. Kenardan gelen yanlış sesi duydum. Tartışmak istemediğim kişilerden biri Adem, ondan özür dilerim.'''' ifadelerini kullandı.
 

 
Nagihan ise Barış''a yanıt olarak; ''''Şans olmadığını beceri olduğunu bir kez daha göstermiş olduk. Seremoniye geldiğimizde tatsız bir konuşma oldu. Barışı''ın böyle bir söylemde bulunması bizi ekstra üzdü. İki gün içerisinde takımı benimsemiş gibi roller yapmasına gerek yoktu. Yarın farklı takımlarda bir araya gelmeyeceğimizin bir garantisi yok.
 
Bilmediğimiz o kadar çok konuşmalar yapmış ki arkamızdan... Keşke bunu diğer arkadaşlar söyleseydi de Barış söylemeseydi. Çünkü takıma hiçbir katkısı olmadı bu zamana kadar.'''' şeklinde konuştu.
 
Barış, ada konseyinde Acun Ilıcalı''nın söz hakkı vermesiyle, oyun alanında yaşananları değerlendirdi:
 
''''Yeni takımında çok mutluyum. Sadece gidenler değil, gelenlerin de bir etkisi oldu. Şunu söyledim, ben belki de yarışmaya bu takımla başlasaydım, benim adıma çok güzel olurdu. Karşı takımdan bazı kişiler bunu yanlış anladı. Bazı içten içe birikmişler varsa eğer onların da etkisi olduğunu düşünüyorum. Nagihan''ın bildiğimiz vites arttırışları...
 
Bir anda tam tersi olarak biz o kadar emek harcadık sen nankörlük ediyorsuna getirdi olayı. Ben orada huzurdan bahsetmiştim, konu emeğe geldi. Olay sadece performans değil, burada bir şeyler doğru yapabilmişim ki hala rakibiz. Benim verdiğim emeği kimse sorgulayamaz. Ailemden ben ne öğrendiğimi çok iyi biliyorum. Bir kadın ve erkekler nasıl konuşacağımı çok iyi biliyorum.
 
Bir kışkırtma çabası var, ben bunları anlayabiliyorum. Ama nankörlükle birçok şeyle suçlandım. Onların verdiği emeğin bir benzerini de ben potaya girerek verdim. Ben burada çok şey yaşadım, yaşadıklarımın içinde onun yaptığı performans kadar benim de girdiğim potalar vardı. Karşıdan yarışmacıların elenmesine katkım oldu. Hep böyle bir Survivor''da bir şey yapmıyorsun havası var'''' dedi ve hem takım arkadaşlarından hem de çekim ekibinden özür diledi.
 

 
Nagihan, yaşanan gerginliğe ada konseyinde değindi: Zeytinyağı gibi üste çıktı. Bu zamana kadar performans olarak hiçbir katkısı olmayan Barış, öyle güzel söylemlerde bulundu ki, konuşmak istemedim. Yeri geldi oyunlarda bile ortadan kaybolmuşluğu vardır. O kadar kendine buyruk insan ki...Hiçbir şekilde takım olgusunu bize hissettirmedi. Bizi çok çok üzdü, saygısızlık yaptı bize. Onu her seferinde bağrımızı bastık. İki günde ne olduysa takım oldu. Bence bir güç zehirlenmesi yaşıyor. Performans olarak senden hiçbir şey görmedik. El insaf diyorum, böyle bir noktada biz şimdi daha mutluyuz, daha huzurluyuz... Burası zorluğun dibi!
 
SURVİVOR ELEME ADAYLARI
 
Survivor''da ilk dokunulmazlık yarışını kaybeden ünlüler yani kırmızı takım olmuştu ve potaya da Gökhan''ı gönderdi. İkinci oyunun kaybedeni gönüllüler ise Evrim''i Yokluk Adasına yollamıştı.
 
Dün akşam dokunulmazlık oyununu kaybeden takım kırmızılar olduğu için takım konseye gitti. Konseyde Ayşe, Barış, Sude ve Anıl''ın ismi yazıldı. Konseyde yapılan oylamanın sonucunu Acun Ilıcalı açıkladı.
 

 
ÜÇÜNCÜ ELEME ADAYI KİM?
 
Konsey gecesinde en çok oy alan isim Barış, haftanın üçüncü eleme adayı seçildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar