24 Aralık altın fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? Altında son durum! 24 Aralık Pazar güncel gram altın, yarım altın ve çeyrek altın fiyatları!

24 Aralık altın fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? Altında son durum! 24 Aralık Pazar güncel gram altın, yarım altın ve çeyrek altın fiyatları!
24 Aralık Pazar haftanın son gününde gram altın, yarım altın ve çeyrek altının son durumu merak ediliyor. Peki bugün altın ne kadar oldu, kaç TL? İşte 24 Aralık gününde güncel gram altın, yarım altın ve altın fiyatları...

Altında son rakamlar!

24 Aralık Pazar günü piyasalar kapalı olduğu için resmi altın fiyatları güncellenmemiştir. Ancak, önceki işlem günü olan cuma günündeki verilere dayanarak, altın fiyatlarındaki güncel durumu öngörebiliriz.

Önceki işlem günü kapanışında gram altın, alışta 1.928,21 TL ve satışta 1.928,52 TL olarak işlem görmüştü. Çeyrek altın ise 3.228,00 TL alış fiyatı üzerinden işlem görmüş, yarım altın ise 6.434,00 TL alış ve 6.554,00 TL satış fiyatıyla işlem görmüştü.

Piyasaların kapalı olduğu günlerde altın fiyatlarında herhangi bir güncelleme yapılmadığı için resmi olmayan tahminler ve spekülasyonlardan kaçınılması önemlidir. Yatırımcılar, resmi kaynaklardan alınan en güncel verilere dayanarak işlem yapmalıdır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar