21 yaşındaki üniversiteli yemekhanede intihar etti

21 yaşındaki üniversiteli yemekhanede intihar etti
Eskişehir Anadolu Üniversitesi öğrencisi R.A., Yunus Emre Kampüsü yemekhane binasında kendini asarak yaşamına son verdi.

Eskisehir.net'in haberine göre olay, aynı fakültede okuyan bir öğrencinin sabah saatlerinde yemekhanenin üst katında intihar eden genci görüp, sağlık personeli ve polise haber vermesiyle ortaya çıktı.

İntihar eden R.A.'yı bulan öğrenci karakoldaki ifadesinde şunları söyledi: "Halen Anadolu Üniversitesi’nde öğrenciyim. Bugün 15/10/2023 günü saat 09.20 sıralarında Anadolu Üniversitesi Eczacılık kapısından girdim ve iletişim kapısına doğru yürüyordum. Burada bulunan iki katlı asma katı olan yemekhanenin ikinci katından bir şahsın asılı vaziyette hareketsiz olarak sallandığını gördüm. Ben ilk önce ne olduğunu anlamadığım için şahsa iyice yaklaştım ve insan olduğunu anlayınca yaklaşarak nefes alıp almadığını gözlemledim. Şahsın gözlerinin kaymış olduğunu ve nefes almadığını anlayınca çevreye yardım edin kimse var mı şeklinde bağırdım ancak hiç kimsenin olmadığını gördüm ve 112’yi arayarak ambulans talep ettim. Daha sonra polis ve ambulans ekibi geldi ve ifade vermek için polis merkezine yönlendirildim. Ben intihar eden şahsı tanımıyorum. Olay ile ilgili bildiklerim ve gördüklerim bundan ibarettir."

'Üniversiteli Dayanışma Ağı' isimli X (Twitter) kullanıcısı ise ifade tutanağını yayınlayarak, intihar eden gencin yakınlarının 'borcu vardı' açıklaması yaptığını ifade etti.

f8feexmxcaaamns.jpeg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar