2 ay önce doğum yapmıştı! Hazal Kaya yılın sembol annesi seçildi

2 ay önce doğum yapmıştı! Hazal Kaya yılın sembol annesi seçildi
Kızlar Soruyor tarafından düzenlenen ve 65 bine yakın kişinin oy kullandığı ankette güzel oyuncu Hazal Kaya, yılın annesi seçildi.

COŞKUN ÇELİK/ GÜNBOYU

Kızlar Soruyor tarafından düzenlenen ankette yılın sosyal medya ve ünlüler dünyasından yılın sembol annelerini seçildi.

Annelerimizin ne kadar değerli olduklarını sevgiyle hatırlamak ve bu özel gününü kutlamak için KızlarSoruyor tarafından geleneksel olarak düzenlenen Yılın Sembol Annesi anketlerinin sonuçları açıklandı.

9i.jpg

Toplamda 22.945 oyla, genel oyların %45’ini alan Dilan Polat ‘Yılın En Favori Influencer Annesi’ seçilirken, ikinci ankette 5661 oyla oyların 40’ını toplayan Hazal Kaya ise ‘Yılın Anneler Günü Sembol Annesi’ olmayı başardı.

‘Anneliğini görmek, içimde güneşli bir günün sevincini yaşatıyor dediğin; sendeki anne sevgisini hatırlatan, dünyalar tatlısı çocuklarıyla olan ilişkisi yüzünde kocaman bir gülümsemeye sebep olan ünlü annelerimizden hangisi senin gözünde ‘Yılın Sembol Annesi’ olmalı?’ diyen topluluk Hazal Kaya cevabını verdi.

uu8.jpg

Ünlüler dünyasından 7 adayın arasından seçilen Hazal Kaya, %17 oy alan Berfu Yenenler ve %11 oy alan Öykü Karayel’i geride bırakarak 2023 Yılının Sembolü Ünlü Anne olmayı başardı.

Sosyal medyada her gün ilgiyle takip edilen, aileden biri gibi görülen, birkaç gün göremeyince “İyi misin, ortalarda yoksun?” diye DM atılan çok sevgili influencerlarımızın aday olduğu ikinci ankette Seda Özkan ve Dilan Polat arasında güzel bir çekişme yaşanırken ipi göğüsleyen, yardımları ile olduğu kadar sosyal medyada eşi ve çocukları hakkındaki paylaşımları ile de çok konuşulan bir isim olan Dilan Polat oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar