2 Aralık altın fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? Altında son rakamlar! 2 Aralık Cumartesi güncel gram altın, yarım altın ve çeyrek altın fiyatları!

2 Aralık altın fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? Altında son rakamlar! 2 Aralık Cumartesi güncel gram altın, yarım altın ve çeyrek altın fiyatları!
2 Aralık Cumartesi haftanın altıncı gününde gram altın, yarım altın ve çeyrek altının son durumu merak ediliyor. Peki bugün altın ne kadar oldu, kaç TL? İşte 2 Aralık gününde güncel gram altın, yarım altın ve altın fiyatları...

Altın haftayı nasıl kapattı? İşte son rakamlar...

2 Aralık Cumartesi günü piyasaların kapalı olduğu bir gün olmasına rağmen, altın fiyatları haftayı değerli metallerde yaşanan hareketlilikle tamamladı. İsrail ve Filistin arasındaki gerilimli süreç, altın piyasasında etkili oldu ve yatırımcıların ilgisini çekti.

Gram Altın: Önceki gün kapanışını 1.889,60 TL'den gerçekleştiren gram altın, güne pozitif bir başlangıç yaptı. Şu anda 1.924,02 TL alış ve 1.924,33 TL satış fiyatlarıyla işlem görüyor.

Çeyrek Altın: Önceki gün kapanışını 3.164,00 TL seviyesinde tamamlayan çeyrek altın, yeni güne yükselişle başladı. Şu an 3.181,00 TL alış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

Yarım Altın: Haftayı 6.327,00 TL'den kapanan yarım altın, yeni günü 6.381,00 TL alış ve 6.463,00 TL satış fiyatlarıyla açtı.

Altın fiyatlarındaki bu güncel durum, yatırımcılar için altın piyasasındaki son gelişmeleri takip etme konusunda önemli bir referans oluşturuyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar