19 yaşındaki Muhammed Nuh Kasadar'ın katilinin ilk ifadesi ortaya çıktı

19 yaşındaki Muhammed Nuh Kasadar'ın katilinin ilk ifadesi ortaya çıktı
İstanbul Bayrampaşa'da bir dairenin derin dondurucusunda cansız bedeni parçalara ayrılmış halde bulunan Milli Gazete yazarı Mustafa Kasadar’ın oğlu Muhammed Nuh Kasadar (19) cinayetinde tutuklanan şüpheli Hakan Öztürk'ün ifadesi ortaya çıktı.

Milli Gazete yazarı Mustafa Kasadar'ın 19 yaşındaki oğlu Muhammet Nur Kasadar'ı boğarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Hakan Öztürk'ün savcılık ifadesi ortaya çıktı.

Şüpheli Öztürk ifadesinde, aileden fidyeyi alabilmek için Kasadar'ı öldürdükten sonra fotoğrafını çektiğini söyledi. Şüpheli Hakan Öztürk ifadesinde ilkokul mezunu olduğunu, en son taksi şoförü olarak çalıştığını ve evli, bir çocuk babası olduğunu söyledi. Mustafa Kasadar'ı ve oğullarını mahalleden tanıdığını, sohbetlerine de katıldığını ifade eden şüpheli, maktulun ağabeyi Ömer Kasadar'a ait olan Ravza Kitap isimli işyerinde 2,5 yıl kadar kitap toplayıcı ve satın alma müdürü olarak çalıştığını anlattı.

katil1.webp

Öztürk, mesai ücretlerini vermediklerini belirterek "Ama ben de bunu fazla dert etmiyordum, çünkü iş yerini seviyordum. Arkadaşım Enes, yanıma gelerek 'Bunlar seni kullanıyorlar, sana mesai ücreti vermeleri gerekiyor' dedi. Ben de Ömer Kasadar tarafından kullanıldığımı anladım, bir süre sonra işten çıktım. Sonrasında psikolojik zorluklar çekmeye başladım" dedi.

BERABER FOTOĞRAF ÇEKİLMİŞLER

Maktul ile iş yerinde beraber çalıştıklarını aralarının çok iyi olduğunu ifade eden şüpheli Öztürk, iki hafta önce kedi almak istemesi üzerine maktul ile iletişim kurduğunu, sonrasında yemek planı yaptıklarını belirtti. Olay günü Cağaloğlu'nda yemek yedikten sonra evine nargile içmeye gittiklerini söyleyen Öztürk, evde maktulu sevgilisinin aradığını, sevgilisine beraber çekildikleri fotoğrafları attıklarını söyledi.

"FİDYE İSTEDİM"

Bir süre sonra maktul ile tartışmaya başladıklarını söyleyen Öztürk, tartışmanın ardından maktulu boğarak öldürdüğünü söyledi. Öztürk, "Bu işin parasız olmayacağı, ayrıca kira borcum olduğu için fidye istemek aklıma geldi. Ağabeyi Ömer'e mesaj attım. 'Kardeşin elimizde geri almak istiyorsan connected 2m adlı uygulamasından kasadari diye hesap açtığımı, ona yazmamı beklemesini söyledim. Sonra telefonu evin önündeki çöpe attım" diye konuştu.

"YANIMDA KİMSE YOKTU"

Ömer Kasadar'dan 40 bin dolar istediğini belirten Öztürk, fidye parasını Gazi Mahallesindeki parkın içindeki çöp konteynırına bırakmasını söylediğini belirtti. Burada parayı ararken polis tarafından yakalandığını anlatan Öztürk, "Yanımda kimse yoktu. Olaydan bir ay önce intihara teşebbüs ettim, tedavi oldum. Bana hap verdiler, bu hapı olay günü de aldım. Yaşananlardan dolayı çok pişmanım" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar