16 yaşındaki çocuk dehşet saçtı: Taksi şoförüne tüfekle ateş etti!

16 yaşındaki çocuk dehşet saçtı: Taksi şoförüne tüfekle ateş etti!
Ankara’da 16 yaşındaki çocuk tartıştığı taksi şoförüne tüfekle ateş etti. Taksi şoförü yaşanan olayda canını zor kurtardı.

Madde bağımlısı olduğu iddia edilen 16 yaşındaki genç, taksi şoförüne tüfekle saldırdı. Üç el ateş eden gencin attığı kurşunlar araca isabet etti. Korkunç saldırıyı yaşayan taksici korkudan trafiğe çıkamaz hale geldi.

Olay, Yenimahalle ilçesine bağlı Pamuklar Mahallesi''ndeki Kızılcahamam Caddesi''nde meydana geldi. Madde bağımlısı olduğu iddia edilen Arda Ç., 2 arkadaşı ile birlikte Keçiören''de Ömer Toker''in kullandığı taksiye bindi.

 

YANINDAKİ TÜFEKLE ATEŞ ETTİ

Arda Ç., yol boyunca ara sokaklardan gitmesini isteyen Toker ile tartıştı. Arda Ç., daha sonra Toker''e aracı durdurmasını söyledi. Arda Ç., yanındaki pompalı tüfekle önce havaya sonra taksinin sağ ön koltuğuna ateş etti.

Toker, bunun üzerine araçla kaçarken, Arda Ç. arkasından da ateş etti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Arda Ç. ve 2 arkadaşını gözaltına aldı.

 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden Arda Ç., çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı; diğer 2''si de serbest bırakıldı. Saldırı anı da cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

 

“ÜÇÜNCÜ ELİ DE KAÇARKEN ARABANIN ARKASINDAN SIKTI”

Ömer Toker, tek geçim kaynağının taksi olduğunu ve olayın ardından işe gitmek istemediğini belirterek, "Önce Kızılay''a gitmek istediler sonra ''Şentepe''ye git'' dediler. Beni kaçamak yollardan Şentepe''ye kadar götürdüler. Şentepe''de, ''Döneceğiniz yeri önceden söyleyin, trafikte sıkıntı oluyor'' dedim. ''Sıkıntıya sıkıntı gider, dur'' dediler. Durmam ile beraber aşağı indi. Bir el havaya sıktı, ikinciyi arabanın içine sıktı, üçüncü eli de kaçarken arabanın arkasından sıktı" dedi. (DHA)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar