15 Mart Survivor All-Star 2022'de ikinci eleme adayı belli oldu

15 Mart Survivor All-Star 2022'de ikinci eleme adayı belli oldu
Yarışmanın 15 Mart'ta yayınlanan yeni bölümünde dokunulmazlık oyununun sahibi ve 2. eleme adayı olan kişi merak ediliyordu.
Haftanın ikinci dokunulmazlık ve iletişim oyununda Gönüllüler ve Ünlüler takımı kozlarını paylaştı. İlk dokunulmazlık oyununda kaybeden Ünlüler olurken, Mert Öcal aday gösterilmişti. Yarışmanın yayınlanan son bölümünde de yine dokunulmazlığı kaybeden takım Ünlüler oldu ve konseyde bir aday çıkardı.
 
SURVIVOR 2. ELEME ADAYI KİM OLDU? (15 MART)
 
Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu, Ünlüler takımı kaybetti. Kaybedilen oyun sonrası yapılan konseyde adı en çok yazılan Barış, Survivor All Star''da ikinci eleme adayı oldu.
 

 
Ünlüler Takımı: Adem Kılıçcı, Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Birsen Bekgöz, Çağan Atakan Arslan, Elif Gören, Mert Öcal, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Sema Aydemir, Bora Edin, Gizem Memiç, Parviz Abdullayev.
 
Gönüllüler Takımı: Anıl Berk Baki, Ardahan Uzkanbaş, Berkan Karabulut, Berna Keklikler, Evrim Keklik, Gökhan Keser, Hikmet Tuğsuz, Nisa Bölükbaşı, Ogeday Girişken, Seda Ocak, Sude Burcu, Yasin Obuz, Ayşe Yüksel.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar