14 Aralık altın fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? Altında son rakamlar! 14 Aralık Perşembe güncel gram altın, yarım altın ve çeyrek altın fiyatları!

14 Aralık altın fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? Altında son rakamlar! 14 Aralık Perşembe güncel gram altın, yarım altın ve çeyrek altın fiyatları!
14 Aralık Perşembe haftanın dördüncü gününde gram altın, yarım altın ve çeyrek altının son durumu merak ediliyor. Peki bugün altın ne kadar oldu, kaç TL? İşte 14 Aralık gününde güncel gram altın, yarım altın ve altın fiyatları...

Gram altında son durum ne?

14 Aralık Perşembe günü, altın fiyatlarındaki güncel durumu merak eden vatandaşlar arama motorlarında hızla sorgulamalar yapıyor. Son günlerde altın fiyatlarındaki dalgalanmalar, İsrail ve Filistin arasındaki gerilimli durumun piyasalara etkisiyle daha da belirginleşmişti. İşte 14 Aralık altın fiyatlarındaki güncel durum:

GRAM ALTIN NE KADAR? Geçtiğimiz gün 1.883,92 TL'den kapanan gram altın, bugün 1.893,82 TL alış ve 1.894,15 TL satış fiyatıyla işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR? Önceki gün 3.228,00 TL'den kapanan çeyrek altın, bugün 3.180,00 TL alış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

YARIM ALTIN NE KADAR? Geçtiğimiz gün 6.455,00 TL üzerinden kapanan yarım altın, bugün 6.379,00 TL alış ve 6.480,00 TL satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

Altın fiyatlarındaki bu güncel durum, piyasaların dinamiklerine bağlı olarak değişebilir. Yatırımcılar ve altın takipçileri, güncel altın fiyatlarındaki değişiklikleri dikkatle takip etmeye devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar