11 Eylül'ü bilen Baba Vanga'dan koronavirüs kehaneti

11 Eylül'ü bilen Baba Vanga'dan koronavirüs kehaneti
Baba Vanga'nın kehanetleri sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Peki Baba Vanga gerçekten koronavirüsü bildi mi? Baba Vanga'nın koronavirüs kehaneti gerçek mi? İşte detaylar...

Baba Vanga'nın kehanetleri sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Bu kehanetlerle düzenli aralıklarla karşılaşıyoruz. Peki Baba Vanga gerçekten Koronavirüs'ü bildi mi? Baba Vanga'nın Koronavirüs kehaneti gerçek mi?

"BALKANLARIN NOSTRADAMUS'U"

Bulgar kahin Baba Vanga, "Balkanların Nostradamus'u" olarak biliniyor. 1911'de doğan Baba Vanga, 1996 yılında hayatını kaybetmişti. Popüler kültüre etkisi ise ölümünden sonra gerçekleşti.

11 EYLÜL'Ü BİLMİŞ...

14 yıldır mutlaka onun yıllık kehanetlerine denk geliyoruz. Daha önce 11 Eylül saldırılarını ve Brexit sürecini yıllar önce bildiği öne sürülmüştü.

ÖLMEDEN ÖNCE TANIŞMIŞ

Baba Vanga'nın koronavirüsü de yıllar önce bildiği iddia edildi. Bu iddianın sahibi, ölmeden önce Baba Vanga ile tanışan Bulgar sporcu Neshka Stefanova Robeva'ymış.

"KORONA HEPİMİZİN ÜZERİNDE OLACAK"

Robeva, sosyal medya hesabından şunları demiş: "Baba Vanga, onu yıllar önce ziyaret ettiğimde bana 'Neshka, corona hepimizin üzerinde olacak' demişti. O zaman ne demek istediğini anlamamıştım. Korona kelimesi Bulgarcada koruma anlamına geliyordu. Bütün ülkenin Rusya'nın koruması altında olacağını söylemek istediğini sandım. Şimdi durumu anladım."

İNTERNET KEHANET YUVASI

Robeva'nın açıklamalarından sonra elbette hepimizde aynı korku oluşuyor. Bu kehanetlerin ne kadar bizzat Baba Vanga tarafından söylendiği ise elbette meçhul. İnternet, Baba Vanga kehanetlerinden geçilmiyor!

RESMEN KAOSTAN BESLENİYORUZ 

Gerçekliği epey kuşkulu olsa da bu kehanetlere kayıtsız kalmak zor. Çünkü felaket seviyoruz, çünkü kaostan besleniyoruz! Gelin kısaca Baba Vanga'nın internette epey popüler olan diğer kehanetlerine bakalım.

2025'TE AVRUPA NÜFUSU AZALACAK

2023'te yerkürenin yörüngesinde belli bellirsiz bir değişiklik yaşanacak. 2025'te Avrupa'da çok az insan yaşıyor olacak. 2028'de yeni bir enerji çeşidi bulunacak. 2033'te kutuptaki buzullar eridikçe yer kürenin su seviyesi artacak. 

2084'TE DOĞA YENİDEN CANLANACAK

2046'da tüm vücut organları yeniden üretilip çoğaltılabilecek. 2076'da komünizm tüm dünyaya hakim olacak. 2084'te doğa yeniden canlanacak. 2088'de insanların saniyeler içinde yaşlanmasına sebep olan yeni bir hastalık türeyecek. 2097'de hızlı yaşlanma hastalığı tedavi edilecek.

2164'TE HAYVANLAR YARI İNSANA DÖNÜŞECEK

2111'de insanlar androide benzer yaşayan robotlara dönüşecek. 2125'te Macaristan, uzaydan sinyaller alacak. 2130'da uzaylıların yardımıyla su altında medeniyetler kurulacak. 2164'te hayvanlar yarı insan haline dönüşecek.

5079'DA KIYAMET KOPACAK

2167'de yeni bir din ortaya çıkacak. 2170'de büyük bir kuraklık yaşanacak. 2183'te Mars'ta bir koloni nükleer güç haline gelecek ve Dünya'dan bağımsızlığını talep edecek. 2196'da Asya ve Avrupa ırkları tamamen birbirine karışacak. 4599'da insanlar ölümsüzleşecek. 5079'da dünyanın sonu gelecek! 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar