103 yıllık tarihinde bir ilk yaşandı! Güzellik yarışması ülkeyi ikiye böldü

103 yıllık tarihinde bir ilk yaşandı! Güzellik yarışması ülkeyi ikiye böldü
Fransa'da düzenlenen güzellik yarışması 103 yıllık tarihinde bir ilke imza attı. Kısacık saçlarıyla güzellik yarışmasını kazanan Eva Gilles oldu. İlk kez kısa saçlı bir adayın yarışmayı kazanmasına tepki yağdı.

Abone OlFransa'da düzenlenen Fransa güzellik yarışmasının kazananı Eva Gilles oldu. Gilles’in kısa saçlarıyla güzellik yarışması kazanması bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından beğenilirken, bazı tarafından da güzellik algılarına ters olduğu söylendi.

Eva Gilles’in güzellik yarışmasının şampiyonu olması ülkeyi iki böldü. Yarışmanın 103 yıllık bir tarihinde ilk kez kısa saçlara sahip olan bir yarışmacının kazanması ülkede olay oldu.

Birçok kişi X hesabından Eva Gilles’in yarışmayı kazanmasına tepki göstererek "Sadece saçı kısa ve farklı diye seçildi" eleştirisinde bulundu. Güzellik yarışmasını kazanan modelin tarzını beğenen kullanıcılar ise, "Saçı ayrı kendi ayrı havalı ve güzel" yorumunda bulundular.

Bir Fransız siyasetçi Sandrinne Rousseau da Gilles'ı savunarak "2023 yılında Fransa'da kadınlara duyulan saygıyı saçlarının uzunluğuna göre mi ölçüyoruz" ifadelerini kullandı.

fransa-da-guzellik-yarismasini-kazanan-kisa-sacli-16638331-974-m.jpg

fransa-da-guzellik-yarismasini-kazanan-kisa-sacli-16638331-3757-m.png

fransa-da-guzellik-yarismasini-kazanan-kisa-sacli-16638331-4165-m.png

fransa-da-guzellik-yarismasini-kazanan-kisa-sacli-16638331-7441-m.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar