10 Nisan Survivor'da üçüncü eleme adayı belli oldu...

10 Nisan Survivor'da üçüncü eleme adayı belli oldu...
Survivor All Star'da 10 Nisan 2022 Pazar akşamı üçüncü eleme adayı belli oldu. Haftanın ilk eleme adayı Survivor Barış olurken ikinci eleme adayı Survivor Gizem olmuştu.
Survivor 2022 All Star 10 Nisan akşamı yeni bölümüyle ekranlara geldi. İlgiyle izlenen yarışma Survivor''da gönüllüler takımı ile ünlüler takımı dün akşam dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Survivor''da dün akşam 3. dokunulmazlık oyunu için iki takım da ter döktü. Kadınlar yarışını ünlüler, erkekler mücadelesini de gönüllüler aldı. İki takım da en iyilerini çıkardı. Üçüncü dokunulmazlığın kazananı da gönüllüler oldu.
 
Ünlüler best off''a Adem, Atakan, Seda ve Nagihan''ı çıkarırken gönüllüler en iyilerde Nisa, Buse, Ogeday ve Anıl''ı tercih etti. Anıl''ın sayısı ile dokunulmazlık sahibini buldu. Oyunu kazanan takım lazanya ödülünün sahibi oldu.
 
"AGRESİF OYNUYORUM KABUL EDİYORUM"
 
Batuhan, Anıl''a kaybettiği oyunun hemen akabinde rakibine sert oynadığına yönelik sözler sarf etmiş ve ikili arasında tartışma yaşanmıştı. Konseyde ise Batuhan tartışma hakkında, Anıl''ın sportmence oynamadığını belirtti. Batuhan, ''''Bunun ahlakla alakası yok, bunu söylemem için de 24 yıllık sporcu olmama gerek yok.'''' dedi.
 
Anıl ise, ''''Spocu ahlakına gelecek olursak benim hatırladığım kadarıyla benim ağzımdan sporcu ahlakı ile ilgili bir şey çıkmadı. Eşit ve adil yarıştığımı düşünüyorum. Çarpıştığımız doğrudur, agresif oynuyorum bunu kabul ediyorum.'''' dedi.
 

 
Karacakaya da cevaben şu sözleri sarf etti: ''''Oradayken istediğini yap her şey mübah, sonra kardeşim tebrik ederim, Orada tutarsızlık var. Oradaki saygını parkura yedirsen, tamam eyvallah.''''
 
Ünlülerde kadınlarda Nagihan, erkeklerde de Adem birinci. Gönüllülerde Anıl ile Sude birinci oldu. Böylelikle birinci seçilen isimler dokunulmazlığı kazandı. Survivor''da oynanan üç dokunulmazlık oyununu kazanan takım da Gönüllüler oldu.
 
BİRİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?
 
Survivor''da Ünlüler takımından yokluk adasına giden ilk isim Barış Murat Yağcı olmuştu.
 
İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?
 
Haftanın 2. eleme adayı ise önceki akşam itibarıyla belli oldu. Dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı yapılan oylama sonucunda 5 oy ile Gizem Memiç''i aday gösterdi.
 
Haftanın üçüncü dokunulmazlığı sonrası yeni eleme adayını belirlemek için ünlüler takımı konseye gitti. Konseyde yapılan oylamanın sonucunu Acun Ilıcalı açıkladı.
 

 
ÜÇÜNCÜ ELEME ADAYI KİM OLDU?
 
Survivor''da 10 Nisan Pazar akşamı üçüncü eleme adayı olarak seçilen isim Perviz oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar