1 yıl sonra kemikleri bulunan Korhan Berzeg toprağa verildi

1 yıl sonra kemikleri bulunan Korhan Berzeg toprağa verildi

Balıkesir'de köpeği ile yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan ve 312 gün sonra kemiklerine ulaşılan ünlü ekonomist Korhan Berzeg, toprağa verildi.

Berzeg Ailesi, kısa bir açıklama yaparak soruşturmanın devam etmesini ve bir sonuca bağlanmasını istedi. Korhan Berzeg'in kızı Nisa, cenaze sonrası yaptığı açıklamada güvenlik kuvvetlerine teşekkür ederek, soruşturmanın sonuçlanması için gerekli araştırmanın sürmesini talep etti.

aw213785-01.jpg

Cenaze törenine katılan Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, "Bundan sonraki süreçte de ailenin yanında olacağız. Adli konuda bir şey söyleyemem ama aileye başsağlığı diliyoruz" dedi. Gönen Kaymakamı Arslan Yurt ise, "Devletimiz bu süreçte her türlü adli ve idari işlemi gerçekleştirdi. Jandarma, AFAD ve gönüllü ekiplerimiz yoğun çaba sarf ettiler. Sonucun böyle olmasını istemezdik. Korhan Berzeg'e son görevimizi yaptık ve ailesine başsağlığı diliyoruz. Soruşturma, Cumhuriyet Savcımızın koordinesinde devam edecek. Şu an ölüm sebebini tam olarak bilmiyoruz, ancak savcılarımız araştırmalarını sürdürecektir" dedi.

aw213785-02.jpg

Berzeg Ailesi, soruşturmanın şeffaf bir şekilde ilerlemesini ve sonuçlanmasını beklerken, topluma ve yetkililere desteklerinden dolayı teşekkür etti.

aw213785-04.jpg