1 milyon liralık soruyu bilemeyince! Sosyal medyada gündem oldu

1 milyon liralık soruyu bilemeyince! Sosyal medyada gündem oldu
Kim Milyoner Olmak İster'de Batu Alıcı, 3 yıl aradan sonra final sorusuna gelen ilk yarışmacı oldu. 1 milyon TL değerindeki soruyu açtıran Alıcı'nın Dede Korkut hikayeleriyle ilgili soruya doğru yanıtı verememesi gündem oldu.

Sunuculuğunu Kenan İmirzalıoğlu''nun yaptığı Kim Milyoner Olmak İster''de 20 yaşındaki yarışmacı Batu Alıcı, 11. soruyu doğru yanıtlayarak 1 milyon TL''lik soruyu açtırmayı başarmış ancak tam bu sırada zilin çalması nedeniyle program bitmişti. Programın yeni bölümünün yayınlanmasıyla son soru da ortaya çıktı.

İŞTE BEKLENEN FİNAL SORUSU

Final sorusunda, "Hangisi ''Dede Korkut Hikâyeleri''ndeki karakterlerden biri değildir?" diye soruldu. Şıklar ise şu şekilde verildi:

A: Bala Hatun (Doğru yanıt)
B: Banu Çiçek
C: Bamsı Beyrek
D: Bayındır Han

B ŞIKKINI SEÇECEKKEN ÇEKİLDİ

Doğru cevabı A şıkkı olan soruyla ilgili 20 yaşındaki yarışmacı yanıttan emin olamadı ve çekilme kararı aldı. Bunun üzerine Kenan İmirzalıoğlu, "Peki, devam etseydin hangi şıkkı seçersin?" diye sordu. Bunun üzerine Alıcı, B şıkkı olan ''Banu Çiçek'' yanıtını vereceğini söyledi. 

 DOĞRU CEVABI BİLEMEMESİ SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencisi olan Batu Alıcı Kim Milyoner Olmak İster''in geçtiğimiz haftaki bölümünde 400 bin TL''lik soruya kadar gelmeyi başarmıştı. 7''den 70''e herkesin beğenisini kazanan Alıcı final sorusunda bazı eleştirilere maruz kaldı.

"HİÇ Mİ KURULUŞ OSMAN İZLEMEDİN BATU"

Batu Alıcı''ya final sorusunda Dede Korkut Hikayeleri ile ilgili bir soru yöneltildi. Doğru cevabı bulamayarak 400 bin TL''yi alarak yarışmadan çekilmek zorunda kalan Alıcı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirildi.

Alıcı''nın cevabını bilemediği soru ''Bala Hatun'' ile ilgiliydi. Kuruluş Osman''da da geçen Bala Hatun karakteri yarışmacı tarafından bulunamayınca bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından ilginç yorumlar yapılmasına sebep oldu. İşte yapılan yorumlardan bazıları...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar