1 Mayıs İşçi Bayramı için Maltepe miting alanından ilk görüntüler

1 Mayıs İşçi Bayramı için Maltepe miting alanından ilk görüntüler
Sendikalar ve emek örgütleri 1 Mayıs İşçi Bayramını Maltepe miting alanında kutluyor. Alanda toplanmalar başladı. Pankartlar açılırken bir yandan da davullar ve halaylar günün erken saatlerinde başladı. 

MALTEPE MİTİNG ALANINDAN İLK GÖRÜNTÜLER...

EGEMEN İSAR / GÜNBOYU 

Alanda toplanmalar başladı. Pankartlar açılırken bir yandan da davullar ve halaylar günün erken saatlerinde başladı. 

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü bugün tüm yurtta zamlara, işsizliğe, yoksulluğa ve baskılara karşı çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu yıl 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü''nün Maltepe etkinlik alanında kutlanması kararı alındı.

Karar doğrultusunda İstanbul Valiliği tarafından Maltepe etkinlik alanı çevresinde bazı yollar trafiğe kapatıldı. Toplantı ve gösteri yürüyüşü yapılmasına izin verilmeyen Taksim Meydanı ve çevresinde her sene olduğu gibi bu sene de sıkı güvenlik önlemleri alındı.

İşçiler, sendikalar ve emek örgütleri, işçi bayramını Maltepe miting alanında kutlamak için alanda toplanmaya başladı. Alanda pankartlar açılırken, bir yandan da davullar ve halaylar günün erken saatlerinde başladı.

GEZİ DAVASINDA TUTUKLANANLARIN MESAJLARI OKUNDU

Gezi Davası’nda 18’er yıl hapis cezasına çarptırılan ve cezaevinde bulunan Mücella Yapıcı, Can Atalay ve Tayfun Kahraman’ın 1 Mayıs mesajları okundu:

“1 Mayıs’ı, 1 Mayıs meydanında, Taksim’de kutlayacağımız günlerde hep birlikte olacağız. Zulme karşı direneceğiz. Birlikte mücadele edeceğiz, birlikte kazanacağız. Özgürlük, eşitlik ve demokrasi mücadelemiz kazanacak. Hepinize Bakırköy ve Silivri cezaevlerinden selamlar. Yaşasın 1 Mayıs.”

"GEZİ ONURUMUZDUR"

Maltepe''deki 1 Mayıs kutlamasında sahne alan Ruhi Su Dostlar Korosu "Gezi Onurumuzdur" dövizleri açtı

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar