1. Lig arenasında flaş hamle! Yabancı hakem istemiyorlar

1. Lig arenasında flaş hamle! Yabancı hakem istemiyorlar
Tuzlaspor, 1. Lig'de yabancı hakemlere karşı olduklarını ve Türk hakemlerine güvendiklerini açıkladı.

Tuzlaspor, Trendyol 1. Lig'den yabancı hakemlere karşı duruşunu sosyal medya hesabından yayımladığı bir mesajla duyurdu. Kulübün paylaştığı mesajda şu ifadeler yer aldı:

"Kaostan beslenen ve kendi başarısızlıklarını örtmek için gündemi değiştirmeye çalışan bazı kulüp başkanlarının ısrarla dile getirdiği yabancı hakem tartışmalarını iyi niyetli bulmuyoruz. Dünyanın her yerinde olduğu gibi ülkemizde de elbette hakem hataları yaşanıyor. Ancak, bunları futbolun doğasının bir parçası olarak görüyoruz."

546.jpg

Tuzlaspor Kulübü, yaptığı açıklamada yabancı hakem tartışmasını kesin bir dille reddederek, "Hatalarını ve eksiklerini kabul etmekle birlikte, Türk hakemlerine olan güvenimizin tam olduğunu vurguluyoruz. Yabancı hakem tartışmalarını gündeme getirmek, bu ülkenin insanlarına hakarettir. Binlerce hakemin emeği, hayali ve ailesi var. Türk hakemliğine ve Türk insanına güvenmeyenler, yabancı liglere katılabilirler. Türk futbolu ve hakemliği, egolarını tatmin etmekten başka bir şeye yaramayan bu anlamsız tartışmalardan kurtulmalıdır." şeklinde belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar