1 Aralık dolar ne kadar oldu? Dolar ve euroda son durum! İşte 1 Aralık güncel dolar ve euro fiyatları

1 Aralık dolar ne kadar oldu? Dolar ve euroda son durum! İşte 1 Aralık güncel dolar ve euro fiyatları
1 Aralık Cuma haftanın beşinci gününde dolar ve euronun geldiği rakam arama motorlarında sorgulanıyor. Haftanın beşinci gününde dolar yukarı yönlü ibreyi gösteriyor.

Dolar ve euroda son rakamlar!

Haftanın beşinci gününe girilirken, dolar ve euro fiyatları yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İsrail ve Filistin arasındaki gerginliklerin etkisiyle dalgalı seyreden döviz kurları, 1 Aralık Cuma günü de dikkatle takip ediliyor.

1 Aralık 2023 tarihli güncel döviz kuru verilerine göre:

DOLAR NE KADAR OLDU? Önceki gün kapanışını 28,8933 TL'den gerçekleştiren dolar, 1 Aralık Cuma gününe 28,8837 TL alış ve 28,9029 TL satış fiyatıyla başladı.

EURO NE KADAR OLDU? Euro ise geçtiğimiz günlerde rekor seviyelere ulaşmıştı. Önceki gün kapanışını 31,5342 TL üzerinden tamamlayan euro, 1 Aralık gününe 31,4722 TL alış fiyatıyla başladı. Euro'nun satış fiyatı ise 31,5963 TL olarak belirlendi.

İsrail ve Filistin arasındaki çatışmaların yanı sıra küresel ekonomik gelişmelerin de etkisiyle döviz kurlarındaki dalgalanmaların sürdüğü gözleniyor. Yatırımcılar ve vatandaşlar, döviz piyasasındaki güncel gelişmeleri yakından takip etmeye devam

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar