YouTube Müzik web çok beklenilen o özelliği duyurdu!

YouTube Müzik web çok beklenilen o özelliği duyurdu!
YouTube Müzik platformuna çevrimdışı indirme desteği eklenmesi, kullanıcıların uzun zamandır beklediği bir özellikti ve sonunda bu talep karşılandı.

Geçtiğimiz hafta, YouTube Müzik platformunda çevrimdışı indirme özelliğinin web uygulamasına eklenmesine dair çeşitli söylentiler ve işaretler ortaya çıktı. Şimdi ise bu özellik, bazı kullanıcılar için kullanıma sunulmaya başladı.

YOUTUBE MÜZİK WEB UYGULAMASINDA ÇEVRİMDIŞI İNDİRME ÖZELLİĞİ NASIL ÇALIŞACAK?

YouTube Müzik web uygulamasının Albüm veya tekil şarkı sayfasında, üst kısımda "Kütüphaneye kaydet" şeklinde bir indirme düğmesi göreceksiniz. İndirme işlemi başladığında alt sol köşede "İndiriliyor..." şeklinde bir gösterge belirecek.

youtube-161.webp

Daha sonra, Kitaplık sayfasında yeni bir "İndirmeler" sekmesi olacak. Bu sekme, Filtreler, Oynatma Listeleri, Podcast'ler, Şarkılar ve Albümler gibi kategorilere sahip olacak. Ayrıca, internet bağlantısı olmadığında bu durumu belirten bir yazı, oynatma çubuğunun altında yer alacak.

YouTube Müzik çevrimdışı indirme yöntemiyle indirilen içerikler, cihazınızın en az her 30 günde bir aktif internet bağlantısına sahip olması koşuluyla kullanılabilir kalacak.

youtube-announces-new-applause-feature-that-allows-users-to-4znv-1248.webp

Bu, uzun zamandır beklenen bir özellikti ve YouTube Müzik'in masaüstü uygulaması sunmamasının güzel bir çözümü oldu. Ancak, bu özelliğin henüz tüm cihazlara yayılmadığı, yavaş yavaş dağıtıldığı görünüyor.

İçerikleri indirmek muhtemelen bir YouTube Premium aboneliği gerektirecektir. Ancak, insanların neden hala YouTube Müzik hizmetini kullanmadığı bilinmez.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar