Yine Bursa yine Starbucks! "Biz ne yapalım, git iktidara söyle"

Yine Bursa yine Starbucks! "Biz ne yapalım, git iktidara söyle"
Filistin'de Gazze'de yaşanan bombardımanlar sonrası İsrail'e destek vermesi sebebiyle tepki gösterilen kurumlardan olan Starbucks, yeniden gündeme geldi. Bir vatandaş ünlü kahve zincirinde oturan müşterilere böyle konuştu.

Orta Doğu'da yaşanan gerilim sürerken, İsrail ve Filistin arasında yaşanan bombardımanlar pek çok dünya ülkesinde tepkiye yol açmıştı. İsrail'e destek vermesi sebebiyle tepki gösterilen kurumlardan biri olarak bilinen Starbucks, yeniden gündeme geldi.

STARBUCKS'TA MÜŞTERİLERE BÖYLE TEPKİ GÖSTERDİ

Bir vatandaş ünlü kahve zincirinde oturan müşterilere tepki göstererek "Rahat rahat oturabildiğinize göre çekmemde bir mahsur yoktur. Çekilenleri dikkate almadığınıza göre vicdanınız bu kadar rahat olabildiğine göre sizi çekmemde de bir mahsur yoktur." ifadelerini kullandı.

"İNSANLIĞINIZDAN GURUR DUYUYORSUNUZDUR EMİNİM"

Müşterilere tepki gösterirken "Kendinizden gurur duyuyorsunuzdur eminim, insanlığınızdan gurur duyuyorsunuzdur eminim." ifadelerini kullanan kadın, "Türk insanı olarak hepinize söylüyorum, vicdanı olan hepinize söylüyorum." şeklinde konuştu.

"BİZE NİYE SÖYLÜYORSUN? HÜKÜMET BİR ŞEY YAPMIYOR"

"Ben hepinizi tebrik ediyorum. Atamın bize bıraktığı bu değerler karşısında hepinizi tebrik ediyorum" diyen kadına, oturan bir müşteriden ise yanıt geldi. Sinirli müşteri kadına "Niye bize söylüyorsun ki? Hadi canım hadi yürü, hükümet bir şey yapmıyor" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar