Yeni Zelanda 2024’e 'Merhaba' dedi!

Yeni Zelanda 2024’e 'Merhaba' dedi!
Yeni Zelanda, 2024'e binlerce kişinin heyecanla geri sayımının ardından coşkuyla "merhaba" dedi. Kiribati, Samoa ve Tonga gibi ülkeler de yeni yıla ilk girenler arasında yer aldı.

Yeni Zelanda, dünya genelinde yeni yıla ilk giren ülke olarak 2024'e coşku ve heyecanla "merhaba" dedi. Kiribati, Samoa ve Tonga gibi ülkelerle birlikte Yeni Zelanda, yeni yıla giren ilk ülkeler arasında yer aldı.

Yaz mevsimini yaşayan ve Güney yarım kürede bulunan Yeni Zelanda, 2024'ün ilk dakikalarına muazzam bir havai fişek gösterisiyle giriş yaptı. TSİ 14.00'te Auckland kentindeki Sky Tower'da düzenlenen etkinlikler, binlerce kişiyi bir araya getirerek yeni yılı coşkuyla karşılamalarına olanak tanıdı.

Yerel halkın katılımıyla gerçekleşen kutlamalarda, müzik, dans ve şenlik havasıyla Yeni Zelanda'da yeni yıl coşkusu doruk noktasına ulaştı. Ülke, dünya saatine göre öncü konumda olduğu için diğer ülkelerden önce yeni yıla girenler arasında yer alarak göz kamaştırıcı bir başlangıç yaptı.

Yeni Zelanda'nın enerjik ve coşkulu atmosferiyle dolup taşan kutlamalar, 2024'e girişin başlangıcını büyük bir coşkuyla simgeliyor. Yeni yıl kutlamaları, Avustralya'nın 2024'e girişinin ardından sıradaki durak olan Papua Yeni Gine'de devam edecek.

1-004.webp

3-002.webp

2-006.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar