Yağmurun Kadınları fotoğraf sergisi açıldı

Yağmurun Kadınları fotoğraf sergisi açıldı
Ankara Çağdaş Sanatlar Galerisi, Karadeniz'in doğasını ve kadınını yansıtan etkileyici bir fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyor. Fotoğraf Sanatçısı Varol Uzlu'nun objektifinden çıkan "Yağmurun Kadınları" sergisi, sanatseverlerin ilgi odağı haline geldi.

Karadeniz'in mistik atmosferini ve doğal güzelliklerini konu alan sergi, doğayla iç içe yaşayan kadınların güçlü ve zarif portrelerini sergiliyor. Varol Uzlu'nun objektifinden yansıyan görseller, izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunuyor.

Serginin açılışında konuşan Varol Uzlu, "Şu anda 21. kişisel sergimi açıyorum. Buradaki sergi de Karadeniz’in doğası, kadınını konu ediniyor. Ankaralı sanatseverlere Karadeniz kadınını gösterelim dedim. Karadeniz’de 5 ve 10 yıl sonra göremeyeceğimiz sahneleri ve son kadınlarımızın doğadaki sahnesini anlatıyor. Bu mücadele bir hırs şeklinde değil. Tatlı bir mücadele bu. Hayvanıyla, doğasıyla, çocuklarıyla yaşadığı bir gerçeği ortaya koyan güzel bir karelerden oluşuyor" şeklinde duygularını ifade etti.

Sergide 44 fotoğraf karesinin yer aldığı belirtildi ve serginin 12 Mart tarihine kadar ziyaretçilere açık olacağı kaydedildi. "Yağmurun Kadınları" sergisi, doğanın gücünü ve kadının içsel güzelliğini bir araya getirerek sanatseverlere ilham veriyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar