Windows 11 sürümü nasıl öğrenilir? Windows 11 sürümü öğrenme

Windows 11 sürümü nasıl öğrenilir? Windows 11 sürümü öğrenme
Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 11'i kullanan insan sayısı günden güne artıyor. Özellikle yapay zeka ile ilgili güncellemelerin ardından birçok kişi Windows 11'e geçti. Windows 11 işletim sistemini kullanan insanlar sürümlerinin ne olduğunu öğrenmeyi merak ediyor. Peki Windows 11 sürümü nasıl öğrenilir? Windows 11 sürümü öğrenme...

Windows 11 sürümü nasıl öğrenilir?

Windows işletim sistemi, farklı sürümlerde sunuluyor, bunlar arasında Home, Pro, Education veya Enterprise gibi seçenekler bulunuyor. Ancak, kullanıcılar bazen hangi sürümü kullandıklarını bilemeyebilirler ve bunu kontrol etmek isteyebilirler. Windows 11 sistemlerinde Windows sürümünü kontrol etmek oldukça kolaydır ve bu işlemi hızlıca yapabilirsiniz. Peki Windows 11 sürümü nasıl öğrenilir? Windows 11 sürümü öğrenme...

pexels-pixabay-414917-001.jpg

WİNDOWS 11 SÜRÜMÜ NASIL ÖĞRENİLİR?

Windows 11 sürümünüzü öğrenmek için ilk olarak, Görev Çubuğu'ndaki Windows simgesine tıklayın ve Ayarlar dişlisini seçin. (Ayrıca Ayarlar uygulamasını açmak için Win + I kısayol tuşlarını da kullanabilirsiniz.)

Ayarlar uygulaması açıldığında, otomatik olarak Sistem ayarlarına yönlendirileceksiniz. Eğer değilseniz, sol taraftaki menüden Sistem'i seçin.

Sistem ayarlarında aşağı doğru kaydırın ve sağ taraftaki bölmede 'Hakkında'ya tıklayın.

'Windows Özellikleri' bölümünde, sisteminizin üzerinde çalıştığı sürümü göreceksiniz.

Bu bilgiyi kaydetmek isterseniz, Windows özelliklerinin yanındaki 'Kopyala' düğmesine tıklayın ve bilgiyi istediğiniz yere yapıştırmak için 'Ctrl + V' kısayol tuşlarını kullanın.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar