WhatsApp'tan metinlere yeni ayar: Kod bile yazılabilecek

WhatsApp'tan metinlere yeni ayar: Kod bile yazılabilecek
WhatsApp, Android beta sürümünde yeni metin formatlarını test ediyor. Bu güncellemeyle birlikte WhatsApp kullanıcıları, kodları, alıntıları ve listeleri paylaşmanın yanı sıra sohbetlerde metinlerin formatını belirlemenin daha kolay olmasını deneyimleyecek.

Yeni özellikler arasında kod blokları bulunuyor. Kullanıcılar, kod parçalarını daha okunabilir bir şekilde paylaşabilir ve okuyabilir. Kod bloğu oluşturmak için kodların yer alacağı alanı "()" şeklinde belirlemek yeterli olacak.

Ayrıca, alıntı blokları da eklenmiş durumda. Bu özellikle, başka bir mesajın belirli bir kısmını alıntılayarak cevap verme imkanı tanıyor. Mesajı yazarken ">" işareti eklemek, alıntı bloğunu oluşturacak.

w1.png

Listeleri yapmak da kolaylaşıyor. Kullanıcılar, metinlerine * işaretiyle, (-) ile ya da bir sayıyla başlayarak listenin formatını belirleyebilecekler.

Bu özellikler şu an için yalnızca WhatsApp'ın Android beta sürümünde test ediliyor. Ancak yakın zamanda bu özelliklerin tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor. Bu güncelleme, WhatsApp mesajlarının okunabilirliğini artırarak iletişimi daha düzenli hale getirecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar