Kartal'ın forvet adayı 2'ye indi

Kartal'ın forvet adayı 2'ye indi
Wout Weghorst'tan bir türlü net alamayan Beşiktaş, golcü transferinde rotayı Trabzonspor'un eski golcüsü Sörloth ile geçen sezonun ikinci yarısında Süper Ligi kasıp kavuran Kasımpaşalı Muleka'yı bitirmek için kollarını sıvadı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael''in golcü transferindeki ilk tercihi olan Wout Weghorst''tan vazgeçmek üzere...  Geride bıraktığımız sezon Batshuayi''nin forvetteki beceriksizliğinden çok çeken siyah beyazlılar, bu sezon net bir forvet ile gol yollarındaki sorunu çözmek istiyor. 

Kara Kartal’ın ilk hedefi olan Hollandalı oyuncu Weghorst, hâli hazırda Frankfurt ve Dortmund’la görüşme halinde... Hollandalı yıldızın kayıtsız tutumuna tepki gösteren siyah beyazlı yöneticiler rotasını Sörloth ve Muleka’ya kırdı. 

Alexander Sörloth’la uzun süredir ciddi olarak ilgilenen Beşiktaş, Norveçli yıldız için RB Leipzig’e satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacak. Alman ekibinden ayrılmak isteyen Sörloth’un maddi konularda anlaşma sağlanması hâlinde Kara Kartal’a imza atmayı yakın olduğu öğrenildi. 

Beşiktaş''ın bir diğer hedefi ise sezonun ikinci yarısında Kasımpaşa forması giyen ve 14 maçta 12 gol kaydeden Muleka! Siyah beyazlıların, 22 yaşındaki Kongolu oyuncu için Standard Liege’le pazarlıklara devam ettiği aktarıldı. Yönetimin, Sörloth gibi Muleka’yı da satın alma opsiyonu ile birlikte kiralamanın hesaplarını yaptığı vurgulandı.

ADA''DA 20 MAÇTA 2 GOLDE KALDI

Wout Weghorst geçtiğimiz ocak ayında 14 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Wolfsburg’dan Burnley’e transfer olmuştu. Premier Lig’de 20 maça çıkan 29 yaşındaki Hollandalı forvet rakip ağları 2 kez sallarken, 3 kez de asist yaptı. (Skorer)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar