Vurgunda yeni parola gübre! Vergi vermemek için kahve içen vatandaşa bu fişi kestiler

Vurgunda yeni parola gübre! Vergi vermemek için kahve içen vatandaşa bu fişi kestiler
Muğla'da bir kafede kahve içen müşteriye kesilen adisyonda kahve yerine gübre yazması detayı ortalığı karıştırdı.

Adisyonlar arasında son zamanlarda restoranların fiyatlarındaki fahiş artışlar büyük dikkat çeker hale geldi. Özellikle havalimanı fiyatlarının piyasa oranla 3 katı olması ekonomi ne hale geldi dedirtti.

Zamlar tek tek sıralanırken sosyal medyada gündem olan adisyonlara bir yenisi daha eklendi.

Muğla Seydikemer’de bir kafede kahve içen vatandaşa kesilen adisyonda kahve yerine gübre fişi kesilmesi büyük dikkat çekti.

Resim

Hesap toplam olarak 120 lira kesildi. Yüzde 0 KDV ve gübre yazısının dikkat çektiği fiş kafaları karıştırdı. Bu ilginç fiş sosyal medyada herkesin tartışma konusu oldu.

Söz konusu Akdenizli Tarım isimli şirketin AKP’li Seydikemer Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli’ye ait olduğu tespit edildi.

Akdenizli Grup’un internet sitesinde hakkımızda kısmında bu durum şöyle ifade edildi:

Şahıs şirketi olan Akdenizli Tarım 2015 yılında 100% sermayesi B. Önder AKDENİZLİ‘ye ait olan AKDENİZLİ TARIM A.Ş. unvanını alarak; tarımsal faaliyetler bu şirket bünyesine toplanmıştır.

VERGİ REKORTMENİ OLDU

2022 yılı Kurumlar Vergisi ve Gelir Vergisi rekortmenleri Seydikemer'de belirlendi. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, sahibi olduğu Akdenizli Akaryakıt İNŞ. SAN. VE TİC. AŞ. şirketiyle vergi rekortmenleri listesinde üçüncü sırayı elde etti.

Seydikemer'de 2022 kurumlar vergisi rekortmeni Öz Türkmersan Mermercilik İnşaat TAAH. TURZ. TİC. İHR. olurken 2. sırayı Selina Fısh su ürünleri ticaret limited şirketi aldı. 3. sırayı ise Akdenizli Akaryakıt AŞ.İNŞ. VE TİC AŞ. elde etti.

Seydikemer Belediye Meclisi, Otgöz'den boşalan başkanlığa Akdenizli'yi seçti - Haber 1

ÖNDER AKDENİZLİ KİMDİR?

1979 Fethiye doğumlu Bayram Önder Akdenizli, eğitim hayatını tamamladıktan sonra Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nden mezun oldu. 2019 yerel seçimlerinde AKP Seydikemer ve Muğla Büyükşehir Belediye Meclis üyeliğine seçilen Akdenizli, 2023'te Belediye Meclisi tarafından Seydikemer Belediye Başkanı olarak seçildi. Evli ve üç çocuk babası olan Akdenizli’nin siyasi faaliyetleri devam ediyor.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar