Galatasaray'ın yıldızı Lucas Torreira ile ilişki yaşadığı iddia edilmişti! Hadise sessizliğini bozdu

Galatasaray'ın yıldızı Lucas Torreira ile ilişki yaşadığı iddia edilmişti! Hadise sessizliğini bozdu
Cesur sahne tarzı ve özel hayatıyla gündeme gelen ünlü şarkıcı Hadise bu kez başka bir konuyla gündem oldu. Hadise’nin, Devrim Özkan ile ilişkisini sona erdirdiği ünlü futbolcu Lucas Torreira ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Hadise ilk kez konuştu.

Büyüleyici danslarıyla her zaman dikkat çeken Hadise, son günlerde de adından sıkça söz ettiriyor. Şimdi ise Hadise'nin adı, Galatasaray tribünlerinde sık sık görülen Lucas Torreira ile yeni bir ilişki içinde olduğu iddia ediliyordu.

640xauto.webp

Torreira'nın ise daha önce oyuncu Devrim Özkan'la bir ilişki yaşadığı biliniyordu. Yalnız bu ilişki kısa süre önce sona ermişti.

luj3vu-qmu2mqajri6tnsa.webp

Muhabir Online'ın haberine göre, yıldız futbolcu Mertenes'in arkadaşı olan Hadise'ye, Lucas Torreira ile olan ilişki iddiaları soruldu. Hadise, "Evet, beni dinlemeye geldi. Lucas çok yakın arkadaşım. Zaten biliyorsunuz ben sürekli maça gidiyorum" şeklinde yanıt verdi.

AŞK YOK HAYATIMDA

"Ben maç izlemeyi seviyorum" diyen Hadise, "Öyle bir aşk şeyi yok, öyle bir şey yok. Şu an aşk yok hayatımda. Aşık değilim" diyerek iddialara açıklık getirdi.

8u8u.jpg

HADİSE KİMDİR

Hadise Açıkgöz ya da sahne adıyla Hadise, 22 Ekim 1985'te Belçika'da dünyaya geldi. Belçikalı-Türk kökenli bir şarkıcı. Sivaslı bir ailenin kızı olarak Mol yerleşkesinde doğup büyüdü. Müzik kariyerine adım atmadan önce 2003 yılında Idool 2003 yarışmasına katılmış ve albüm teklifi alarak ilk albüm hazırlıklarına başladı. 2005 yılında yayınlanan ilk stüdyo albümü "Sweat" ile "Stir Me Up" şarkısıyla Belçika ve Türkiye'de tanınmaya başladı. Türk basının ilgisini çekmesinin ardından kariyerini Türkiye'de sürdürdü.

2008'de ikinci stüdyo albümü olan "Hadise"yi yayınladı. İngilizce ve Türkçe şarkılardan oluşan bu albümde yer alan "Deli Oğlan" şarkısı Türkiye'de büyük bir hit oldu. Bir sonraki yıl, 2009 Eurovision Şarkı Yarışması'nda "Düm Tek Tek" şarkısıyla Türkiye'yi temsil ederek dördüncü oldu. Bu yarışma sayesinde popülerliği artmış ve aynı yıl Fast Life ve Kahraman albümlerini piyasaya sürdü. "Kahraman" albümünün çıkış şarkısı olan "Evlenmeliyiz" tekrar listelerde yer aldı. 2011 yılında beşinci stüdyo albümü "Aşk Kaç Beden Giyer?"i yayınlamış ve albümdeki "Superman", "Aşk Kaç Beden Giyer?" ve "Mesajımı Almıştır O" gibi şarkılara klipler çekti. Son olarak, 2014'te "Tavsiye" ve 2017'de "Şampiyon" albümlerini dinleyicilerle buluştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar