Volkan Demirel Galatasaray'ı nasıl yendiği açıkladı: Galibiyetin şifresi ne?

Volkan Demirel Galatasaray'ı nasıl yendiği açıkladı: Galibiyetin şifresi ne?
Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, maç sonu verdiği röportajda Galatasaray galibiyetinin sırrını açıkladı

Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında Galatasaray, Mersin'de Hatayspor ile karşı karşılaştı. Hatayspor, Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti.

volkan-demirel-001.png

Karşılaşmanın ardından Hatayspor'un çalıştırıcısı Volkan Demirel, Galatasaray karşısında alınan galibiyeti ve takımın performansını değerlendirdi.

GALİBİYETİN ŞİFRESİ

Volkan Demirel takımın perforamansı için, "Süreyi ne kadar uzatabilirsek maç daha güzel bir hale gelecek demiştik. Galatasaray yorgun. En yakından şahidi biziz, kolay değil. Seyahat oyuncuları yoruyor. Bunu düşünerek sahaya çıktık. Oyunu kendi bölgemizde kabul ederek, yetenekli oyuncularına fırsat vermeden, bizim bölgemizde topla oynamalarına izin vermeden, kenar organizasyonlarına adam adamayla kapatarak Galatasaray'ın oyununa müsaade etmedik." ifadelerini kullandı.

aa-20231111-32818230-32818227-atakas-hatayspor-galatasaray.jpg"ÖVÜNEREK SÖYLÜYORUM"

Demirel, "Bu takımı ben kurdum. Övünerek söylüyorum. Sezon içinde galibiyet, mağlubiyet olacak. Her şeyin dışında bir kere çok başka şeyler kazanıyoruz. Yoktan var olan bir takımız. Çok uygun maliyetlere yapıldı. İlk 8 haftada çok saygı duyulacak işler yaptık. Sonraki 3 haftada yenildik. Bunlar iş kazasıydı. Mental yorgunluktu. Bizim gibi takımlarda illlaki bir düşüş olacaktır. Bu maç önemliydi, geri dönüş ve ayağa kalkabilmek için. Sonuçta Galatasaray bizim rakibimiz değil. Galatasaray bizi yense kimse bir şey demeyecekti. Biz kazanarak Hatayspor'un ne kadar iyi bir takım olduğunu gösterdik. Galatasaray'a saygı duyuyoruz." sözlerini söyledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar