Uygun fiyatı ve AMOLED ekranıyla dikkat çeken Oppo Reno 11F lansman öncesi görücüye çıktı!

Uygun fiyatı ve AMOLED ekranıyla dikkat çeken Oppo Reno 11F lansman öncesi görücüye çıktı!
OPPO, son zamanlarda yaptığı paylaşımla Reno 11F 5G modelinin geliştirme aşamasında olduğunu resmi olarak duyurdu.

Shift Delete'den Tunahan Karakış'ın aktardığına göre; OPPO, pazardaki etkisini güçlendirmek adına yoğun çaba sarf ediyor. Bu çerçevede, merakla beklenen Reno 11F modelini kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Tasarımı daha önce sızdırılan bu akıllı telefon, şimdi resmi paylaşımlarla gündeme oturdu. Peki, Oppo Reno 11F 5G, kullanıcılara neler sunacak? Tasarımı, özellikleri ve tanıtım tarihi hakkında detaylar aşağıda!

OPPO, kısa bir süre önce X’ten yaptığı paylaşımla Reno 11F 5G modelinin yolda olduğunu resmen gözler önüne serdi. Çinli marka bununla birlikte internet sitesinde cihazın ”Çok yakında” piyasaya sürüleceğine işaret eden satış sayfasını da yayına aldı. Sayfa şu an için cihazın herhangi bir teknik özelliğini ortaya çıkarmazken, geçmiş sızıntılar sayesinde performans ve tasarım gibi konularda akıllarda çok fazla soru işareti yok.

2-007.jpg

Oppo Reno 11F 5G tasarımı şirkete yakın kaynaklar tarafından sızdırıldı. Buna göre akıllı telefonda mavi, pembe ve yeşil renk seçenekleri mevcut olacak. Dahası, dairesel üçlü kamera kurulumu, keskin ve düz çerçeveler bizleri karşılayacak. Önde ise delikli bir tasarımın tercih edildiğini belirtelim.

Akıllı telefon; FHD+ çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızı sunan 6,7 inç AMOLED panelle gelecek. Ön tarafta ise içerisinde 32 Megapiksel Sony IMX615 ön kameraya ev sahipliği yapan delikli ekran mevcut olacak. Arkaya geçtiğimizdeyse 64 Megapiksel (OV64B) ana + 8 Megapiksel (IMX355, ultra geniş) + 2 Megapiksel (OV02B10, makro) sensörlerinden oluşan üçlü kamera kurulumu karşımıza çıkıyor.

4-001.jpg

Üründe MediaTek Dimensity 7050 yer alacak. 6 nm mimariyle üretilen yonga seti; 2x 2.6 GHz ARM Cortex-A78 ve 6x 2.0 GHz ARM Cortex-A55 çekirdeklerine ek olarak Mali-G68 MC4 grafik birimine ev sahipliği yapıyor.

8 GB RAM‘in yanı sıra 8 GB sanal RAM desteğiyle gelen akıllı telefonda 256 GB dahili depolamaya yer verilecek. Tabii burada daha farklı opsiyonların olma ihtimalini de akıldan çıkarmamak önemli. Şu an için ürünün tanıtım tarihi belli değil, ancak şirkete yakın kaynaklar önümüzdeki ay vitrine çıkacağı yönünde görüş bildiriyor. Spesifik olmak gerekirse 24 Şubat tarihi üzerinde duruluyor.

36-001.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar