Ünlü oyuncu Yunus Günçe gözyaşlarına hakim olamadı! Hiç olmadı böyle

Ünlü oyuncu Yunus Günçe gözyaşlarına hakim olamadı! Hiç olmadı böyle
Türk tiyatrosunun sevilen isimlerinden Efe Deprem'in trajik ölüm haberi, sanat camiasını derin bir üzüntüye boğdu.

Geçirdiği motosiklet kazası sonucu hayatını kaybeden Deprem'in vefatı, birçok sevenini yasa boğdu. Son yolculuğuna uğurlanan Deprem için Üsküdar'da bulunan Şakirin Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Ailesi, dostları ve sevenlerinin katıldığı törende gözyaşları sel oldu.

Bu acı kaybı sindiremeyen isimlerden biri de oyuncu Yunus Günçe oldu. Günçe, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda duygusal anlar yaşadı. Yakın arkadaşı Efe Deprem'i anarak, "Hiç olmadı lan böyle! Hiç olmadı" notunu düştü. Video paylaşımında Deprem için duyduğu derin üzüntüyü dile getiren Günçe, "Haberini aldık arar topar İstanbul’a gittik Bodrum’dan. Yetiştik ama sana. Üzerine toprak attık oğlum biz senin. Sonra döndük, mecburuz. Çalışmaya mecburum. Hiç çıkmıyorsun aklımdan. Nasıl olacak böyle.. Bu haberi hazmedemiyorum" ifadeleriyle duygularını dile getirdi.

Deprem'in ani ve beklenmedik ölümü, tiyatro dünyasında derin bir boşluk yarattı ve sevenlerini hüzne boğdu. Yunus Günçe'nin duygusal paylaşımı ise bu acı kaybın ne kadar büyük olduğunu bir kez daha hatırlattı.

65ebfaf63e472486-w1200xh1631.webp

kik.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar