Ünlü müzik grubundaki şiddet olayında yeni gelişme yaşandı

Ünlü müzik grubundaki şiddet olayında yeni gelişme yaşandı
Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun solisti Kaan Boşnak geçtiğimiz yıl, eşi Başak Ceylan Torun'a şiddet uyguladığı iddiasıyla gündeme bomba gibi düşmüştü. Konuya ilişkin yeni gelişmeler yaşandı. İşte detaylar...

Geçtiğimiz yıl, Yüzyüzeyken Konuşuruz'un solisti Kaan Boşnak'ın eşi Başak Ceylan Torun'a şiddet uyguladığı iddiasıyla gündeme gelmişti.

Başak Ceylan Torun, geçmişte yaşanan şiddet iddiaları konusunda sessiz kalmış olduğunu belirtti. Ancak artık ailesinin ve kendisinin yaşadığı üzücü durumları açıklığa kavuşturmak için avukatlarıyla hukuki süreci başlatmaya karar verdiklerini ifade etti.

Kaan Boşnak'ın avukatı aracılığıyla yapılan açıklamada, müvekkilinin hakkındaki haberlerin gerçek dışı olduğu ve iftira niteliği taşıdığı belirtildi. Ayrıca, müvekkilinin şiddet mağduru olduğu ve hukuki yollara başvurulacağı vurgulandı.

Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun bir diğer üyesi olan Can Tunaboylu, şiddet iddialarıyla gündeme geldi.

Eski sevgilisi Aybike Çelik, Can Tunaboylu tarafından şiddet gördüğünü iddia etti.

Bu iddiaları morarmış göz ve kırık kol fotoğraflarıyla destekledi.

Can Tunaboylu, iddialara ilişkin yaptığı kısa açıklamada, konunun daha önce yargıya taşındığını ve gizliliğe zarar vermemek adına sessiz kalmayı tercih ettiğini belirtti. Gerçeklerin açıklamalardan farklı olduğunu söyleyerek iftiranın suç olduğunu hatırlattı ve yargı sürecinin sonunda gerçeklerin ortaya çıkacağını dile getirdi. Özür dileyerek toplumsal refleksleri saygıyla karşıladığını ve bir süre dinlenme kararı aldığını ifade etti.

Aybike Çelik'in şikâyeti üzerine Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Aile İçi Şiddet Suçları Soruşturma Bürosu, 9 Ekim'de 'Basit yaralama' ve 'Hakaret' suçlarından soruşturma başlatıldı.

Üzücü olayların ardından Yüzyüzeyken Konuşuruz, konserlerine geçici bir süre ara verme kararı aldı. Grubun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

YENİ BİR GELİŞME YAŞANDI

Başak Ceylan Torun, sosyal medya üzerinden yeni bir açıklama yaptı.

Ünlü müzik grubundaki şiddet olayında yeni gelişme

Açıklamasında, "Yalanların ardına sığınmaya çalışanların aksine yüce Türk adaletine güveniyoruz" ifadelerini kullandı.

Ünlü müzik grubundaki şiddet olayında yeni gelişme - Resim : 1

KAAN BOŞNAK KİMDİR?

Türk müzisyen Sebahattin Kaan Boşnak, 4 Eylül 1992 doğumlu ve Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun vokali ve gitaristidir. Müzik kariyerine 3 Maymun adlı grupla başlamış, 2011'de Yüzyüzeyken Konuşuruz'u kurmuş ve 2017'den beri solo şarkılar da yayınlamıştır. Boşnak, müzisyenlik yanında edebiyatla da ilgilenmektedir.

BAŞAK CEYLAN TORUN KİMDİR?

Başak Ceylan Torun, İstanbul'da 7 Haziran 1986'da doğdu. Eskişehir kökenli ve İkizler burcudur. Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun solistiyle 2020'de evlendi ve bir yıl sonra Kutluhan adında bir oğulları oldu. Torun, evlilik sonrası eşine yönelik atılan mesajları ifşa etmesiyle dikkat çekti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar