Bursa'da çifte cinayet! Darp edilen kız kardeşlerini kurtarmak için gittiler damat tarafından öldürüldüler

Bursa'da çifte cinayet! Darp edilen kız kardeşlerini kurtarmak için gittiler damat tarafından öldürüldüler
Bursa'da eşi tarafından darp edilen kız kardeşlerini kurtarmak amacıyla evlerine doğru giden 2 ağabey, damat tarafından vuruldu. Damadın hastaneye götürürken benzini bitince sokak ortasında bırakıp kaçtığı 2 kayınbiraderi yaşamını yitirdi. İşte detaylar...

Olay, Mustafakemalpaşa ilçesi Dere Mahallesi'nde oldu. İddiaya göre, kız kardeşlerinin eşi M.G. tarafından darp edilmesine çok sinirlenen Özkan G. ve Ahmet G., kardeşlerini almak için evine doğru gitti. Özkan G. ve Ahmet G. evde damat M.G. ile tartıştı. Tartışmanın aniden büyümesiyle öfkelenen damat M.G ile ağabeyleri M.G. ve K.M., kız kardeşlerini almaya gelen Özkan G. ve Ahmet G.'ye silahla ateş ederek vurdu. Damat M.G., silahla vurduğu eşinin ağabeylerini kendi aracıyla hastaneye götürdüğü esnada aracın yakıtı bitti. Özkan G. ve Ahmet G.'yi araçla birlikte sokak ortasında bırakan 3 şüpheli olay yerinden koşarak uzaklaştı.

aw200649-01-1.jpg

KAYINBİRADERLER YAŞAMINI YİTİRDİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde hareketsiz yatan Özkan G. ve Ahmet G.'nin yaşımını yitirdiği tespit edilirken, kaçan 3 şüpheli şahıs polis ekiplerince gözaltına alındı. Polis ekipleri olayla alakalı tahkikat başlattı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar