Ünal Karaman, İYİ Parti'de ilk sıradan aday oldu: İşte Karaman'ın aday gösterildiği şehir

Ünal Karaman, İYİ Parti'de ilk sıradan aday oldu: İşte Karaman'ın aday gösterildiği şehir
Trabzonspor ve Milli Takım'ın efsane eski futbolcu ve teknik direktörü Ünal Karaman, geçtiğimiz aylarda İYİ Parti'ye katılmıştı. Ünal Karaman ve Gökhan Zan'ın rozetlerini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener takarken, eski futbolcuların hangi şehirden milletvekili adayı gösterildikleri de belli oldu.

14 Mayıs''ta yapılacak seçimlerden önce milletvekili aday listelerinin tamamı YSK''ye teslim edilirken, İYİ Parti''nin de seçimlere hangi aday sıralaması ile gireceği kesinlik kazanmış oldu.

Trabzonspor''un eski futbolcu ve teknik direktörü Ünal Karaman, geçtiğimiz aylarda İYİ Parti''ye katılırken, Karaman, memleketi Konya''da partisi tarafından 1. sırada aday gösterildi. 

DEPREM FELAKETİNDE TÜM TÜRKİYE ONU KONUŞMUŞTU

Ünal Karaman''ın yanı sıra 6 Şubat tarihli Kahramanmaraş deprem felaketi sırasında afet bölgesinde yaptığı yardım çalışmaları ve vatandaşlara yönelik çağrıları ile büyük bir taktir toplayan Gökhan Zan, Akşener tarafından da "Oğlum sen bizi ayağa kaldırdın" sözleriyle övülmüştü. 

Deprem sonrasında siyaset hayatına İYİ Parti çatısı altında devam etmeye karar veren Zan, depremlerin en büyük yıkıma yol açtığı şehirlerden biri olan Hatay''da İYİ Parti tarafından 2. sırada milletvekili adayı gösterildi. 

2018 yılında yapılan son genel seçimlerde İYİ Parti, Konya''da 1 milletvekili çıkarabilirken, Hatay''da ise Meclis için bir koltuk kazanamamıştı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar