Umut Emre Aytekin kimdir? Umur Emre Aytekin öldü mü, nasıl öldü? Umut Emre Aytekin kaç yaşında, nereli?

Umut Emre Aytekin kimdir? Umur Emre Aytekin öldü mü, nasıl öldü? Umut Emre Aytekin kaç yaşında, nereli?
Müzisyen Umut Emre Aytekin Güngören'de saldırıya uğramıştı. Bu olayın ardından hastaneye kaldırılan Umut Emre Aytekin'in sağlık durumu insanlar tarafından merak ediliyor. Peki Umut Emre Aytekin kimdir? Umur Emre Aytekin öldü mü, nasıl öldü? Umut Emre Aytekin kaç yaşında, nereli?

Umut Emre Aytekin kimdir?

Müzisyen Umut Emre Aytekin, İstanbul Güngören'de nişanlısı ile birlikte gittiği restoranda tekme, tokat saldırıya uğramıştı. Saldırının ardından hastaneye kaldırılan Umut Emre Aytekin'in sağlık durumu merak ediliyor. Peki Umut Emre Aytekin kimdir? Umur Emre Aytekin öldü mü, nasıl öldü? Umut Emre Aytekin kaç yaşında, nereli?

UMUT EMRE AYTEKİN ÖLDÜ MÜ?

Umut Emre Aytekin aldığı darbelerle ağır yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Umut Emre Aytekin, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili inceleme başlattı ve saldırganlar Ceyhun T. ve Hayrettin Ö. gözaltına alındı. İki şüpheli adliyeye sevk edildi ve çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

UMUT EMRE AYTEKİN KİMDİR?

36 yaşındaki müzisyen Umut Emre Aytekin, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunuydu. Son zamanlarda askerlik görevini tamamlamış ve nişanlısı Maria Zeppin ile evlilik hazırlıkları yapmaktaydı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar