Tuzla'da park halindeki araç alev alev yandı

Tuzla'da park halindeki araç alev alev yandı
İstanbul Tuzla'da otoparkta bulunan bir araç bir anda yandı. Yanan araç kullanılamaz hale geldi.

Tuzla ilçesinde meydana gelen bir olayda, otoparkta park halinde bulunan bir araç alev alev yanarak kullanılamaz hale geldi.

Saat 20.30 sularında Tuzla Aydıntepe Beydağı Caddesi'nde bulunan Evora Evleri B Blok otoparkında park edilmiş olan 41 APH 968 plakalı Opel marka araçta çıkan yangın, çevrede paniğe neden oldu.

Yangının sebebi henüz belirlenemeyen bir şekilde çıktığı belirtilirken, alevler kısa sürede aracı sararak büyük bir hasara neden oldu. Olayı gören çevredeki vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vererek yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Polis ekipleri de güvenlik önlemleri alarak çevredeki diğer araçların zarar görmesini engellemeye çalıştı.

aw166913-02.jpgİtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Soğutma çalışmaları da yapılarak olası bir tekrarın önüne geçilmeye çalışıldı. Yangın nedeniyle çevredeki vatandaşlar kısa süreli bir panik yaşarken, olayda can kaybı veya yaralanma yaşanmadı.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Yangının çıkış sebebi ile ilgili detaylı bir inceleme başlatılırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Yangında kullanılamaz hale gelen aracın sahibi ise şans eseri herhangi bir zarar görmediğini belirtti. Olayın ardından bölgede güvenlik önlemleri artırıldı ve çevrede geniş çaplı incelemeler devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar