Türk tekstil devlerinden konkordato ilanı! Alacaklılar isyanda

Türk tekstil devlerinden konkordato ilanı! Alacaklılar isyanda
Türk halı devi ve tekstil devi konkordato ilanı ettiğini duyurdu. Alacaklılar isyan noktasına geldi. İşte konuya ilişkin tüm ayrıntılar...

Gaziantep'in önde gelen iki büyük firması konkordato talep ettiğini açıkladı. İki önemli şirketin konkordato kararı alması ve süreçle ilgili detayların kamuoyuna açıklanmasıyla ilgili bilgiler yayınlandı.

1995 yılında kurulan ve Gaziantep'te halı sektöründe lider konumda olan Karaca Tekstil Sanayi ve Ticaret Şirketi, yıllık 4 milyon metrekare üzerinde üretim kapasitesiyle öne çıkıyor. 2006'da Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri tarafından ihracat alanında ilk 100 firma arasında gösterildi ve geniş bir pazarlama ağına sahip olup, Avrupa ve Arap ülkeleri başta olmak üzere dünya genelinde ihracat yapıyor. Gaziantep 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, firma için 1 yıllık konkordato süresi tanıdı.

1.png

Gaziantep'in köklü şirketlerinden Vizyoner Tekstil İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, uzun yıllara dayanan tekstil sektörü tecrübesiyle bilinirken, geniş ürün yelpazesiyle pamuk ve deri tabanlı halılardan akrilik ve shaggy halılara kadar çeşitli ürünleri tüketicilere sunmakta ve Amerika, Romanya, Almanya gibi pek çok ülkeye ihracat yapmaktadır. Gaziantep 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, şirket için konkordato süreci başlatarak firmaya 1 yıllık süre tanıdı.

2.png

3.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar