Türk düşmanı ABD'li senatörü kazıdıkça yeni pislikler çıktı: Ermeni eşi ölümlü trafik kazasına neden olmuş...

Türk düşmanı ABD'li senatörü kazıdıkça yeni pislikler çıktı: Ermeni eşi ölümlü trafik kazasına neden olmuş...
Türkiye'nin yararına olan tüm yasa tekliflerine karşı çıkması ile tanınan ABD'li senatör Bob Menendez, geçtiğimiz günlerde rüşvet soruşturmasına konu olmuş ve evine yapılan baskında külçe altınlar ve yüklü miktarda dolar ele geçirilmişti. Menendez'e soruşturmanın ardından bir şok da eşinin karıştığı trafik kazasından geldi.

ABD Kongresi'nde Türkiye karşıtlığı ile bilinen Senatör Bob Menendez, yaklaşık 400 bin dolar değerinde külçe altını rüşvet kabul etmekle suçlandığı eşi Nadine Arslanian'ın 2018 yılında araba kullanırken çarptığı kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Menendez'in olayda kusursuz bulunduğunun görüldüğü kayıtlar ortaya çıktı.

"NorthJersey.com" adlı haber sitesinin kaza gecesine ilişkin ulaştığı yazılı ve görüntülü polis kayıtlarına göre, kaza New Jersey eyaletinin Bogota bölgesinde oldu.

trafik1.webp

Bogota Polisi, 12 Aralık 2018'de aldığı kaza ihbarı üzerine olay yerine gitti. Menendez'in arabasıyla çarptığı Richard Koop adlı kişinin ağır yaralı olduğu tespit edildi. Hastaneye kaldırılan Koop, hayatını kaybetti.

trafik-2.webp

Polis kayıtlarında, "Önüne bakmadan yürüyen Koop, ışıklardan ya da yaya geçidinden geçmiyordu." ifadesi kullanıldı.

Kayıtlarda, Menendez'e alkol ya da madde kullanımına ilişkin test yapılmadığı ve olay yerinden kısa bir süre sonra ayrılmasına izin verildiği görüldü.

Bergen Eyalet Savclığı ve Bogota Polisi, Menendez'in kazada kusursuz olduğuna karar verdi.

New York Güney Bölge Federal Savcılığının kazaya ilişkin iddianamesinde, Menendez'in halihazırdaki rüşvet davasında öne çıkan Mısırlı iş insanı Wael Hana ile mesajlaşmasına yer verildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar