Tunceli'de şüpheli ölüm! "Dengemi kaybedince balkondan düştüm

Tunceli'de şüpheli ölüm! "Dengemi kaybedince balkondan düştüm
Tunceli'de sağlık memuru Savaş Kazikoğlu'nun balkondan düşerek ölümüne ilişkin soruşturmada doktor sevgilisi ifade verdi.

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde yaşanan sağlık memuru Savaş Kazikoğlu'nun (30) balkondan düşerek hayatını kaybetti. Olayın ardından ifade veren doktor sevgilisi Türkan B. (29), yaşananları anlattı.

Gece saatlerinde Kandolar Mahallesi'ndeki TOKİ konutlarında meydana gelen olayda, Ovacık Devlet Hastanesi'nde çalışan sağlık memuru Savaş Kazikoğlu ile doktor sevgilisi Türkan B. iddiaya göre bulundukları binanın 2. kat balkonundan düştü. Düşen ikiliyi fark edenler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu.Savaş Kazikoğlu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, Türkan B.'nin vücudunda kırıklar oluştuğu belirlendi.

Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında, evde detaylı incelemeler yapıldı. Balkon korkuluklarının kırıldığı tespit edilirken, yapılan aramada çok sayıda nörolojik hap ele geçirildi. İfadesi alınan Türkan B., yaşananların sebebini şu şekilde açıkladı: "Savaş ile sevgiliydik. Akşam benim evimde buluştuk, alkol aldık. İlerleyen saatlerde alkolü fazla kaçırmışım. Savaş ile aramızda bir tartışma çıktı. Bir süre sonra salonun camını açarak balkona çıktım, aniden dengemi kaybettim ve düştüm. Sonra birinin daha yerde olduğunu gördüm. Savaş olduğunu fark ettim."

Tedavisi süren Türkan B. hakkında gözaltı kararı verilirken, Savaş Kazikoğlu'nun ailesi de suç duyurusunda bulundu. Olaya ilişkin Tunceli İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ise "İlimiz Ovacık İlçe Devlet Hastanesi'nde memur olarak görev yapan çalışma arkadaşımız Savaş Kazikoğlu Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Allah'tan rahmet ailesine, yakınlarına ve tüm sağlık camiasına baş sağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar