Torunu tarafından öldürülen anneanne son yolculuğuna uğurlandı

Torunu tarafından öldürülen anneanne son yolculuğuna uğurlandı
Konya'da 84 yaşındaki bir anneanne, torunu tarafından kafası duvara vurularak ağır yaralandıktan sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Olay, dün saat 12.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Mehmet Akif Mahallesi Ülke Sokak üzerinde bulunan 5 katlı bir apartmanda meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, apartmanın 1. katında oturan 84 yaşındaki Sahure Dudu Bahçeci'nin yanına 1 ay önce yurt dışında yaşayan torunu Talha Ç. ziyaret için geldi. Ancak ziyaret, korkunç bir olayla sonuçlandı. Anneannesinin yanında kalan Talha Ç. ile aralarında bir tartışma çıktı. Tartışma sırasında Talha Ç., önce evde bulunan teyzesinin dişini kırdı, daha sonra ise anneannesine yanında bulunan bıçak ile saldırdı ve yaşlı kadının kafasını duvara vurarak ağır yaraladı.

aw186087-01.jpg

Yaşlı kadın, hemen tedavi altına alındığı Konya Numune Hastanesinde sabah saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hastanede işlemleri tamamlanan Sahure Dudu Bahçeci’nin cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından merkez Karatay ilçesinde bulunan Selim Sultan Mezarlığında defnedildi.

Polis ekipleri, cinayet zanlısı torun Talha Ç.'yi gözaltına aldı. Talha Ç.'nin emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. Olayla ilgili tahkikat ise devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar