Tartıştığı motosikletliyi köprüden uçurdu: Adeta cinayet!

Tartıştığı motosikletliyi köprüden uçurdu: Adeta cinayet!
İngiltere'de gerçekleşen bir trafik kavgasında otomobil sürücüsü, tartıştığı motosikletliyi sıkıştırdı. Başka bir araca çarpan sürücü, motosikletlinin bir köprüden aşağı uçmasına sebep oldu.

Olay, Milton Keynes bölgesindeki Buckinghamshire Köprüsü’nde, 2022 Kasım’da öldü. Thames Valley Polisi’nden yapılan bir duyuruda, Nikesh Mistry’nin adı belirtilmeyen bir motosiklet sürücüsüyle tartışma yaşadığı, daha sonra ise motosiklet sürücüsünün Buckinghamshire Köprüsü’nden düşmesiyle sonuçlanan kazaya sebep olduğu belirtildi. Polis, olayın 19 Kasım 2022’de olduğunu belirterek, “Mistry, Milton Keynes'teki Walton Döner Kavşağı yakınlarında gümüş renkli olan bir otomobil kullanıyordu. Mistry ile motosiklet sürücüsü arasında sözlü olmayan bir tartışma gerçekleşmiştir. Mistry daha sonra aracını pervasızca bir şekilde kullanarak motosikletliyi anayolun dışına doğru itmeye karar vermiştir. Her iki araç da yolun yanlış tarafına geçmiş ve motosiklet sürücüsü çarpışmadan kaçınmak için kaçınma hareketi yapmak durumunda kalmıştır. Mistry motosiklet sürücüsünü yoldan çıkmaya zorlamaya devam etmiş ve motosikleti kendi aracı ile metal bariyer köprü korkulukları arasında sıkıştırmıştır. Motosiklet sürücüsü ise motosikletinden fırlamış ve köprünün üzerinden uçarak çalılıkların üzerine düşmüştür” denildi.

ingilterede-tartistigi-motosiklet-suruc-28623-1.jpg

4 YIL 10 AY HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI

Aylesbury Kraliyet Mahkemesi, Nikesh’i tehlikeli bir şekilde araç kullanarak ciddi yaralanmaya sebep olmak ve bir kez kasıtlı olarak ağır bedensel zarara sebep olma suçlamalarından 4 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırdı. Ayrıca Nikesh’in 4 yıl 10 ay süre boyunca ehliyetine el koyulduğu, tekrar ehliyet almak için sınavlara girmesi gerektiği açıklandı.

ingilterede-tartistigi-motosiklet-suruc-28623.jpg

Polislerin yayınladığı bir görüntüde, Nikesh’in aracının motosiklet sürücüsünü bariyerlere ittiği, karşıdan gelen başka bir otomobille çarpıştığı ve motosiklet sürücüsünün köprüden uçtuğu anlar saniye saniye yer aldı.

ingilterede-tartistigi-motosiklet-suruc-28623-2.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar